Rīgas VEF mājas spēles aizvadīs dažādās Latvijas pilsētās

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: LETA

2011./2012. gada sezonas Latvijas Basketbola līgas (LBL) regulārā čempionāta mājas spēles Latvijas čempionvienība Rīgas VEF aizvadīs reģionu pilsētās, TVNET informē vienība.

Šādu lēmumu klubs pieņēmis, lai maksimāli popularizētu basketbolu, piesaistītu tam arvien jaunus atbalstītājus, kā arī sporta līdzjutējiem ārpus Rīgas nodrošinātu iespēju klātienē redzēt Latvijas labākās komandas spēli.

"Latvijā ir daudz pilsētu ar augsti attīstītu, kvalitatīvu sporta infrastruktūru, un no līdzšinējās pieredzes, jau divas sezonas spēlējot arī Saldū, esam pārliecinājušies, ka tajās mīt dedzīgi basketbola fani, bet pilsētām nav savas komandas LBL augstākajā divīzijā. Tāpēc viesoties reģionos Rīgas VEF zināmā mērā uzskata arī par savu pienākumu," pavēstīja kluba direktore Laila Spaliņa.

Sezonas laikā vefieši paredzējuši aizvadīt spēles tādās Latvijas pilsētās kā Saldū, Kandavā, Lielvārdē, Madonā, Jēkabpilī, Cēsīs un Gulbenē. Konkrēti spēļu datumi un pretinieki katrā norises vietā tiks precizēti pēc LBL kalendāra publiskošanas.

Savukārt LBL finālsēriju klubs tāpat kā līdz šim aizvadīs daudzfunkcionālajā hallē "Arēna Rīga".

Aizvadītajā sezonā Rīgas VEF izcīnīja Latvijas čempionu titulu, kā arī kļuva par pirmo Latvijas klubu, kas spēlēja BBL finālā. Ramūns Butauts komandas vadību pārņēma marta vidū no sava tautieša Rima Kurtinaiša, kurš ar komandas piekrišanu pārcēlās uz Eirolīgā spēlējušo Krievijas klubu "Himki".

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu