Itālijas treneris: Latvija spēlē ātru un labu basketbolu

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/ScanPix

Latvijas vīriešu basketbola izlase Lietuvā notiekošajā Eiropas čempionātā (EČ) pagaidām demonstrē ātru un ļoti labu basketbolu, pēc zaudējuma Vācijas izlasei atzina latviešu nākamo pretinieku Itālijas valstsvienības galvenais treneris Simone Pjanidžāni.

"Zinām Latvijas spēlētājus, kaut viņiem šogad ir jauna komanda. Līdz šim turnīrā Latvija spēlē ļoti labu un ātru basketbolu, tāpēc mums tā būs vēl viena smaga spēle," piebilda treneris.

"Lai arī mūsu grupā trim komandām ir pa divām uzvarām un trīs cīnās bez panākumiem, jāatceras, ka šī tomēr ir ļoti smaga grupa - uzvarēt var jebkurš. Tāpēc mums ir svarīgs mačs pret Latviju, kas būs ļoti nopietns pretinieks," secina Itālijas treneris.

Trešās kārtas cīņās piektdien Latvija tiksies ar Itāliju, Izraēla spēkosies ar Serbiju, bet Francija spēlēs pret Vāciju.

Jau vēstīts, ka B apakšgrupas otrās kārtas spēlēs ceturtdien Latvijas izlase ar 77:92 zaudēja Serbijai, Francija ar 85:68 pārliecinoši uzvarēja Izraēlu, bet Vācija vien pašās cīņas beigās prata apspēlēt Itāliju - 76:62.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu