Vācija uzvar arī Itālijas basketbolistus

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AP/Scanpix

Eiropas basketbola čempionātā Šauļos (Lietuvā) otro uzvaru ceturtdien guva Vācijas valstsvienība, kas B apakšgrupas otrās kārtas spēlē ar 76:62 pārspēja Itālijas izlasi.

Uzvarētāju rindās teicami spēlēja abi vācu Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) pārstāvji Dirks Novckis (Dalasas ''Mavericks'') un Kriss Kamans (Losandželosas "Clippers''). Pirmais guva 21 punktu un savāca 12 atlēkušās bumbas, bet Kamana kontā 17 punkti un izcīnītas tikpat bumbas zem groziem.

Tikmēr Itālijas komandā ar 17 gūtiem punktiem un 11 atlēkušajām bumbām izcēlās Danilo Galinari, bet 15 punktus guva Marko Bellineli.

Nākamo spēli Vācija aizvadīs pret piektdien pret Franciju, bet Itālija tajā pašā dienā tiksies ar Latvijas izlasi.

TVNET jau vēstīja, ka pirmajā B apakšgrupas spēlē Vācija ar 91:64 sagrāva Izraēlu, bet Itālija 68:80 atzina Serbijas pārākumu.

Katras apakšgrupas trīs labākās komandas kvalificēsies otrajam posmam, līdzi ņemot savstarpējo spēļu rezultātus.

Eiropas čempionāts notiek no 31. augusta līdz 18. septembrim sešās Lietuvas pilsētās - Panevēžā, Šauļos, Alītā, Klaipēdā, Viļņā un Kauņā.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu