Strēlnieks: Izdarījām visu, lai spēle būtu interesanta

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Latvijas izlases saspēles vadītājs Jānis Strēlnieks savā 22. dzimšanas dienā spēlē ar Serbiju godam cīnījās ar Eiropas 2010. gada basketbolistu Milošu Teodosiču. Latvijas jaunais basketbolists guva 12 punktus, trīs rezultatīvas piespēles un piecas reizes pretinieku izprovocēja uz piezīmi. Lūk, viņa vērtējums pēc spēles.

„Šodien spēlēt bija grūtāk nekā vakar. Serbi mums ir neparocīgāki pretinieki kā franči, ar kuriem arī jauniešu izlasēs veiksmīgi spēlēts.

Serbi pierādīja, ka ir augstākas klases spēlētāji. Savukārt mēs parādījām, ka arī pret tādiem mākam spēlēt un uzturēt intrigu gandrīz līdz beigām. Izdarījām visu, lai spēle būtu interesanta.

Vakar Pārkers, šodien Teodosičs. Nav viegli, bet man tā ir lieliska pieredze. Varu daudz mācīties. Pirmajā puslaikā varbūt bija tā, ka pienākumi aizsardzībā neļāva pietiekami veiksmīgi nospēlēt uzbrukumā. Kaut kas pazuda. Bet otrajā jau atguvu savu spēli.

Psiholoģiskajam spēkam jāpietiek. Esam atbraukuši uz Eiropas čempionātu, lai kaut ko arī uzvarētu. Šīs spēles parādīja, ka to varam izdarīt. Turēsimies kopā, savāksimies šovakar, izrunāsim savas kļūdas arī bez treneriem un gatavosimies rītdienas spēlei. Tas palīdz. Mums aiz muguras neviens nerunā, ja ir pretenzijas, pieejam klāt un pasakām, ko domājam.

Itālijai ir vairāki ļoti labi spēlētāji, bet mēs jau viņus vienreiz esam uzvarējuši. Centīsimies to izdarīt vēlreiz. Kā paši nospēlēsim, tā būs. Jāsāk jau ar aizsardzību. Uzbrukums jau sanāk, tur nekādu lielo problēmu nav. Aizsardzībā jāpalīdz savstarpēji, tad jau viss būs kārtībā.

Dzimšanas diena? Lielu svinību nebūs - uzēdīsim kūku un gatavosimies rītdienas spēlei,” pastāstīja Strēlnieks.

Jau ziņojām, ka ceturtdien otro zaudējumu Eiropas čempionātā (EČ) Šauļos (Lietuvā) piedzīvoja Latvijas basketbola valstsvienība, kas B apakšgrupas otrās kārtas spēlē ar rezultātu 77:92 piekāpās spēcīgajai Serbijas izlasei.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu