Latvijas U-20 hokejisti gatavojas Žoltoka piemiņas turnīram

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

No 22. līdz 25. augustam ''Volvo sporta centra'' ledus hallē Rīgā notiks tradicionālais Sergeja Žoltoka piemiņas turnīrs hokejā U-20 komandām, kurā piedalīsies Latvijas, Baltkrievijas, Norvēģijas U-20, kā arī Krievijas U-18 izlase, TVNET informē Latvijas Hokeja federācijas (LHF) preses dienests.

Ieeja uz turnīra spēlēm bez maksas.

Sergeja Žoltoka piemiņas turnīrs ir viens no Latvijas U-20 izlases gatavošanās posmiem pasaules U-20 čempionātam elites divīzijā, kas no 26. decembra līdz 2. janvārim norisināsies Kanādas pilsētā Kalgari.

Latvijas U-20 izlases kandidāti galvenā trenera Ērika Miļuna vadībā pirmo reizi kopā sanāca jūlija vidū, kad treneri iepazīstināja spēlētājus ar sezonas plāniem.

Arī pirms Žoltoka piemiņas turnīra Latvijas U-20 izlase aizvadīs 3 dienu treniņnometni.

Žoltoka piemiņas turnīrs U-20 komandām tradicionāli augusta beigās tiek organizēts kopš 2005. gada, un Latvijas U-20 izlasei tikai vienu reizi izdevies uzvarēt šajā turnīrā (2008).

Pērn Latvija uzvarēja Baltkrievijas un Dānijas U-20 izlasi, bet zaudēja turnīra uzvarētājiem Krievijas U-18 izlasei un palika otrajā vietā.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu