Alūksnes pilsētas svētkos notiks «Ghetto Basket» turnīrs

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Alūksnes pilsētas svētku ietvaros savu basketbola spēles prasmi aicināti pierādīt pilsētnieki un pilsētas viesi, jo ielu sporta un kultūras kustība «Ghetto Games» piektdien, 2.augustā, Dārza ielā rīkos tradicionālās «Ghetto Basket» sacensības.

Basketbola turnīrs «Ghetto Basket» šovasar Alūksnē tiks rīkots jau otro reizi. Sacensības, kas notiks Dārza ielas posmā no Tirgotāju līdz Helēnas ielai, sāksies plkst. 18.00. Savukārt reģistrēšanās turnīram notiks no plkst. 17.00 līdz 18.00.

No plkst. 17.00 līdz 18.00 Alūksnē programmas «Ghetto Cares» ietvaros Dārza ielā tiks organizēta kustību nodarbība bērniem un jauniešiem no vairākiem bērnunamiem un dienas centriem. Nodarbību, kurā piedalīties aicināts arī ikviens interesents, vadīs fitnesa trenere Ilze Audzeviča.

«Ghetto Basket» turnīrā dalībnieki sacentīsies vairākās vecuma grupās – vīrieši, kas dzimuši 1996.gadā un vecāki, U16 grupā - 1997.gadā dzimuši puiši un jaunāki, U14 grupā – 1999.gadā dzimušie un jaunāki, U12 grupā – 2001.gadā dzimušie un jaunāki puiši. «Ghetto Basket» sacensībās atsevišķā grupā iespēja startēt būs arī daiļā dzimuma pārstāvēm.

Paredzams, ka uz Alūksnes «Ghetto Basket» turnīru sabrauks vadošās ielu basketbola komandas, jo šīs būs pēdējās sacensības, kurās komandas varēs izcīnīt vērtīgos ranga punktus pirms starptautiskā ielu kultūras, sporta un mūzikas festivāla «Ghetto Games» Ventspilī. Pēc Alūksnes turnīra, apkopojot sezonas rezultātus, astoņas labākās vienības iegūs ceļazīmes uz 9. un 10. augustā «Ghetto Games» festivāla ietvaros rīkoto starptautisko basketbola turnīru. Ventspilī kopumā 20 komandas no piecām valstīm cīnīsies par 2000 eiro balvu fondu.

8.jūlijā Alūksnē, Pilssalas stadionā rīkotajā «Ghetto Basket» turnīrā piedalījās 44 komandas. Vīriešu grupā uzvaras laurus plūca komanda «Riga24.lv», savukārt sieviešu grupā pirmo vietu izcīnīja komanda «Slāpes».

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu