Argentīnas futbola izlasi trenēs Savelja

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/ScanPix

Argentīnas Futbola federācija paziņojusi nacionālās komandas jaunā galvenā galvenā trenera vārdu. Par izlases vadītāju iecelts Alehandro Savelja, vēsta ''Associated Press''.

Jau vēstījām, ka pēc neveiksmīgi aizvadītā "Copa America" turnīra, kur Argentīna nespēja pārvarēt ceturtdaļfinālu, lai gan skaitījās viena no galvenajām favorītēm, no galvenā trenera amata tika atbrīvots Serhio Batista.

Viņa vietā tagad stājies 56 gadus vecais vietējais speciālists Savelja, kurš iepriekš trenējis Argentīnas augstākās līgas klubu "Estudiantes", ar to 2009. gadā triumfējot prestižajā "Libertadores" turnīrā.

Batista par Argentīnas valstsvienības vadītāju kļuva pagājušā gada novembrī, kad komandu pārņēma no leģendārā Djego Maradonas. Kopš tā laika Argentīna Batistas vadībā aizvadīja 17 spēles, kurās izcīnīja astoņas uzvaras un piedzīvoja trīs zaudējumus.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu