Latvijas U-20 basketbolistes EČ mačā zaudē arī Lielbritānijai

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: LETA

Latvijas U-20 sieviešu basketbola izlase Eiropas čempionāta otrajā mačā Serbijā ar 64:71 piekāpās arī Lielbritānijas vienaudzēm.

Pirmo ceturdaļu labi aizvadīja latvietes, kas tika priekšā ar 24:13, taču turpinājumā pretiniecēm izdevās atspēlēties un pat pārņemt vadību.

Noslēdzošajās desmit minūtēs Latvija centās atspēlēties, tomēr visu deficītu atgūt neizdevās - 64:71.

Zaudētājām ar 25 punktiem un 13 atlēkušajām bumbām palīdzēja Kristīne Vītola, bet Sabīne Niedola izcēlās ar 11 punktiem un septiņām bumbām zem groziem.

Lielbritānijas sastāvā rezultatīvākā ar 20 punktiem bija Renē Buša.

Nākamo spēli Latvija aizvadīs sestdien plkst.17 ar Slovākiju.

Kā ziņots, EČ pirmajā mačā latvietes ar 46:67 atzina Spānijas izlases pārākumu.

Turnīra otrajā fāzē iekļūs katras grupas trīs spēcīgākās komandas, kur tās tiks sadalītas divās grupās (pa sešām komandām katrā). Ceturtdaļfinālā iekļūs katras grupas spēcīgākās četras vienības.

Latvijas U-20 izlases sastāvs: Arta Kublačova, Asnāte Fomina, Kristīne Brance, Sabīne Niedola, Anna Sonka, Anete Kiršteine, Dita Rozenberga, Madara Gulbe, Ilze Gotfrīda, Guna Lagzdiņa, Kristīne Vītola un Līga Šurkusa.

Čempionāts risināsies līdz 17. jūlijam.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu