Latvijas U-20 basketbolistes EČ sāk ar zaudējumu Spānijai

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: LETA

Latvijas U-20 sieviešu basketbola izlase Eiropas čempionāta pirmajā mačā Serbijā ar 46:67 atzina Spānijas izlases pārākumu.

Latvijas basketbolistes pirmajā ceturtdaļā spēja gūt tikai piecus punktus, uz ko pretinieces atbildēja ar 19 punktiem.

Turpinājumā spēles gaita izlīdzinājās, taču Spānija vēl vienu izrāvienu veica trešajā ceturtdaļā (24:11), kas liedza Latvijai nopietni pacīnīties par uzvaru.

Zaudētājām rezultatīvākā ar 11 gūtajiem punktiem bija Līga Šurkusa, bet Sabīne Niedola pievienoja 10 punktus, 15 atlēkušās bumbas, piecas rezultatīvas piespēles, kā arī sešas kļūdas.

Tikmēr Spānijai ar 21 punktu izcēlās Mireia Vila.

Nākamo spēli Latvija aizvadīs piektdien ar Lielbritāniju, savukārt sestdien paredzēts mačs ar Slovākiju.

Turnīra otrajā fāzē iekļūs katras grupas trīs spēcīgākās komandas, kur tās tiks sadalītas divās grupās (pa sešām komandām katrā). Ceturtdaļfinālā iekļūs katras grupas spēcīgākās četras vienības.

Latvijas U-20 izlases sastāvs: Arta Kublačova, Asnāte Fomina, Kristīne Brance, Sabīne Niedola, Anna Sonka, Anete Kiršteine, Dita Rozenberga, Madara Gulbe, Ilze Gotfrīda, Guna Lagzdiņa, Kristīne Vītola un Līga Šurkusa.

Čempionāts risināsies līdz 17. jūlijam.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu