Biļaļetdinovs piekritis kļūt par Krievijas izlases galveno treneri

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: ITAR-TASS/ScanPix

Kontinentālās hokeja līgas (KHL) komandas Kazaņas "Ak Bars" galvenais treneris Zinetula Biļaļetdinovs piekritis vadīt Krievijas valstsvienību, vēsta laikraksts "Sport-Ekspress."

Paredzams, ka Krievijas Hokeja federācija (FHR) līgumu ar Biļaļetdinovu noslēgs līdz 2014.gada Soču ziemas olimpiskajām spēlēm.

FHR prezidents Vladislavs Tretjaks jau izteicies, ka Biļaļetdinovam nāksies pamest "Ak Bars" komandu.

Zīmīgi, ka vēl aizvadītās nedēļas sestdienā Krievijas medijos parādījās informācija, ka Biļaļetdinovs neesot gatavs vadīt Krievijas valstsvienību

Kā ziņots, 26.maijā tika atlaists līdzšinējais Krievijas izlases galvenais treneris Vjačeslavs Bikovs.

Uz Krievijas izlases galvenā trenera amatu kā kandidāti tika minēti arī KHL direktoru padomes priekšsēdētājs Vjačeslavs Fetisovs, Ņižņekamskas "Ņeftehimik" komandas galvenais treneris Vladimirs Krikunovs un Maskavas "Dinamo" galvenais treneris Oļegs Znaroks, kurš atbrīvots no Latvijas izlases galvenā trenera amata.

Līdzšinējā trenera Bikova vadībā Krievijas izlase pasaules čempionātos spēlējusi piecas reizes un tikai šogad pirmoreiz neizcīnīja godalgas.

Kā ziņots, 49 gadus vecais savulaik slavenais hokejists Bikovs kopš 2009.gada vasaras trenēja KHL klubu Ufas "Salavat Julajev", kuram aizvadītajā sezonā palīdzēja iegūt Gagarina kausu. Tomēr pēc sezonas līgums ar Bikovu netika pagarināts.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu