Astoņkājis Ikers: Finālā uzvarēs Mančestras "United"

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/ScanPix

Malagas akvatorijā mītošais spāņu astoņkājis Ikers, kas pazīstams kā labs gaišreģis, prognozē Anglijas futbola čempionvienības Mančestras "United" triumfu UEFA Čempionu līgas finālā, vēsta izdevums AS.

Sestdien gaidāmajā mačā sera Aleksa Fergusona vadītā Mančestras "United" vienība tiksies ar pēdējo trīs gadu Spānijas čempionāta uzvarētāju "Barcelona".

Ikers izvēlējās Mančestras "United", izzvejojot maltīti (sardīni) no stikla trauka, kas bija apzīmogots ar Anglijas kluba logotipu.

Tiesa, Ikers vēl nesen savās prognozēs kļūdījās, pareģojot, ka "Barcelonas" vietā finālā iekļūs tās niknākā konkurente Madrides "Real".

Savukārt iepriekš viņš izcēlies ar precīzām prognozēm.

Jāteic, ka bukmeikeri par nelielu favorīti uzskata Spānijas vienību.

Eiropā prestižākā futbola klubu turnīra fināls risināsies sestdien Vemblija stadionā Londonā. Mača sākums plānots plkst. 21.45 pēc Latvijas laika. Sīkāku izklāstu par gaidāmo cīņu TVNET lasi sestdien rīta pusē.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu