Mančestras ''United'' fani vairs neapsmej ''City'' vienību

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/ScanPix

Anglijas premjerlīgas čempionvienības Mančestras ''United'' fani vairs neizturas tik nievājoši pret citu Mančestras klubu - ''City''.

Pēc ''City'' uzvaras Anglijas Futbola asociācijas (FA) kausa izcīņā no ''United'' stadiona tribīnēm pazudis plakāts, kas norādīja, ka ''City'' vienība nevienu titulu nav izcīnījusi jau 35 gadus, vēsta ''The Associated Press''.

Katru gadu plakāts tika atjaunots, nomainot gadu skaitu, taču pagājušajā nedēļā ''City'' izdevās sausuma periodu pārtraukt.

Jāatzīmē, ka ''United'' minētajā laika posmā 13 reizes uzvarējusi premjerlīgā, izcīnījusi astoņus FA titulus, kā arī četrus līgas kausus. Tāpat trenera sera Aleksa Fergusona padotie divreiz triumfējuši UEFA Čempionu līgā un vienreiz Eiropas kausā.

Tomēr ''United'' faniem ir jauns uzjautrināšanās objekts. Pēc tam, kad ''United'' kļuva par šīs sezonas Anglijas premjerlīgas uzvarētājiem, līdzjutēji ''Liverpool'' stadionā izvietoja plakātu ar rezultātu 19:18.

Šie skaitļi nozīmē, ka ''United'' premjerlīgā triumfējuši jau 19 reizes, kas ir jauns Anglijas rekords. Lieki piebilst, ka 18 premjerlīgas titulus izcīnījusi tieši ''Liverpool'' vienība.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu