Komarovs: Vēl nespēju noticēt notikušajam

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Šā gada pasaules hokeja čempions Somijas izlases uzbrucējs Leo Komarovs vēl nespēj noticēt, ko viņš kopā ar komandu ir sasniedzis.

"Ja godīgi, pagaidām pats līdz galam vēl nesaprotu, ko mēs paveicām. Zinu tikai vienu: svinības par godu šim notikumam man vēl priekšā," Kontinentālās hokeja līgas (KHL) kluba Maskavas "Dinamo" mājas lapā citēts uzbrucējs.

Komarovs atzina, ka pēc fināla svinības turpinājās ģērbtuvē un viņš gulējis vien pāris stundas. "Ģērbtuvē bija ļoti jautri. Atnesa šampanieti, un mēs visi svinējām uzvaru, dzerdami to no kausa."

Tomēr par laimīgāko cilvēku pasaulē viņš sevi vēl nenosauca. "Vēl nevaru. Pēc notikušā vispirms vajag atgriezties savā ādā. Aptvert, ko mēs izdarījām. Tad, iespējams, nosaukšu sevi par laimīgāko cilvēku."

Tāpat uzbrucējs pastāstīja, ka svinības tagad turpināsies Somijā, kur viņš plāno pavadīt arī vasaras atvaļinājumu. "Būs ļoti daudz mūsu līdzjutēju. Mēs visā valstī sarīkosim svētkus."

Atgādinām, ka pasaules čempionāta finālā Somija ar 6:1 sagrāva Zviedriju.

Komarovs čempionātā piedalījās astoņās spēlēs, izceļoties ar divām rezultatīvām piespēlēm.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu