Madrides "Real" pārliecinoši apspēlē "Hotspur"

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AFP/LETA

Otrdien UEFA Čempionu līgas pirmajā ceturtdaļfināla spēlē titulētais Spānijas futbola klubs Madrides ''Real'' ar rezultātu 4:0 (1:0) savā laukumā pārliecinoši uzvarēja Anglijas komandu Totenhemas "Hotspur".

Spēli ļoti aktīvi sāka laukuma saimnieki, jau ceturtajā minūtē izvirzoties vadībā, kad pēc stūra sitiena vārtus ar galvu guva Togo uzbrucējs Emanuels Adebajors.

11. minūtes vēlāk otro dzelteno kartīti nopelnīja augumā raženais angļu uzbrucējs Pīters Kraučs, kas "Hotspur" nozīmēja palikt mazākumā.

Puslaika atlikušajā laikā liels teritoriāls pārsvars piederēja Spānijas klubam, tomēr gūt vēl kādus vārtus pirmajās 45 minūtēs vairs neizdevās, jo viesi sekmīgi spēlēja savu vārtu tuvumā.

Otrajā puslaikā mājinieki izmantoja priekšrocības, esot skaitliskajā pārsvarā. 57. minūtē otros vārtus ar galvu guva Adebajors, bet vēl pēc 15 minūtēm precīzi sita talantīgais argentīnietis Anhels di Marija.

Punktu šim mačam 87. minūtē pielika slavenais Portugāles pussargs Krištianu Ronaldu. Saņēmis piespēli no Kakā, viņš nevilcinoties izpildīja sitienu, raidot bumbu tuvajā vārtu stūrī.

Madrides ''Real'' - Totenhemas "Hotspur" 4:0 (1:0)

Vārtu guvēji: Emanuels Adebajors (4', 57'), Anhels di Marija (72'), Krištianu Ronaldu (87')

Citā duelī pagājušā gada čempioni Milānas "Inter" no Itālijas savu līdzjutēju priekšā ar 2:5 piekāpās Vācijas komandai Gelzenkirhenes "Schalke 04".

Vārtu guvēji: Dežans Stankovičs (1'), Djego Milito (34'); Žoels Matips (17'), Edu (40', 75'), Rauls (53'), Ranokija (57' savos vārtos).

Šo pāru atbildes mači risināsies 13. aprīlī. Uzvarētājs divu spēļu summā iekļūs turnīra pusfinālā.

Trešdien ceturtdaļfināla pirmos mačus aizvadīs divas Anglijas komandas - Mančestras ''United'' un Londonas ''Chelsea'', kā arī Spānijas čempionvienība ''Barcelona'', kas mērosies spēkiem ar Doņeckas "Šahtar" no Ukrainas.

Atgādinām, ka UEFA Čempionu līgas fināls notiks Vemblija stadionā Londonā 28. maijā.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu