Latvija atgūst vienu vietu FIFA reitingā

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: LETA

Latvijas futbola valstsvienība mēneša laikā pakāpusies par vienu vietu FIFA rangu tabulā, ieņemot 75. pozīciju, liecina informācija organizācijas mājas lapā.

Pagājušajā mēnesī Latvijas izlase Turcijā aizvadīja pārbaudes spēli ar Bolīvijas nacionālo komandu, izcīnot uzvaru ar rezultātu 2:1, taču šis mačs netika ieskaitīts, jo tiesāja nelicencēta tiesnešu brigāde.

Ranga galvgalī pirmo pozīciju saglabājusi 2010. gada Pasaules kausa ieguvēja Spānija, tai seko Nīderlande, trešā ir Vācija, uz ceturto vietu pakāpusies Argentīna, kas vietu zemāk atstūmusi Brazīliju.

Sestajā vietā pašlaik ir Anglija, kam seko Urugvaja, vietu augstāk (8.) Latvijas izlases pretiniece cīņā par tikšanu uz 2012. gada Eiropas čempionātu (EČ) Horvātija, devītā ir Portugāle (-1), bet pirmo desmitnieku noslēdz Grieķija, kas arī ir Latvijas izlases pretiniece EČ kvalifikācijā.

Pārējās Latvijas komandas sāncenses ieņem šādas pozīcijas: Izraēla 58. (-6), Gruzija 72. (-1), Malta 156 (+7).

Latvijas nacionālās komandas kontā patlaban ir 448 punktu, kas ir par 19 vairāk nekā pagājušajā mēnesī.

Nākamais FIFA rangs tiks publicēts 2011. gada 13. aprīlī.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu