''Ozolnieki-MONARCH'' un DHK ''Latgale'' izcīna uzvaras pusfinālspēlēs

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: www.lhf.lv

Latvijas atklātajā hokeja čempionātā (LAČ) otrdien norisinājās pirmās izslēgšanas pusfinālspēles, kurās savā starpā tikās ''Ozolnieki-MONARCH'' un ''SMScredit.lv'', kā arī ''Liepājas metalurgs 2'' un DHK ''Latgale''.

Ozolnieku vienība savu pirmo mājas spēli aizvadīja izbraukumā, ''inbox.lv'' ledus hallē. Varbūt tāpēc arī spēles sākums neizvērtās tik labs, kā tika cerēts. Pēc pirmā perioda ''SMScredit.lv'' izvirzījās vadībā ar 1:3 (Pizāns - Glazkovs, Kļujevskis, Vodolažskis).

Otrajā periodā kreditori savu pārsvaru palielināja jau līdz trim vārtiem (Vodolažskis), tomēr Ozolnieku komanda spēles rezultātu spēja izlīdzināt un novest spēli līdz papildlaikam. Uzvaras vārti tika gūti jau pirmajā papildlaika minūtē, kad precīzi vārtos ripu meta monarhietis Viktors Lobačovs, 6:5 (1:3, 2:2, 2:0, 1:0).

Otrajā pusfinālspēlē ''Liepājas metalurgs 2'' uzņēma viesus no Daugavpils – DHK ''Latgale''. Kurzemnieki, nespēlējot spēcīgākajā sastāvā (pirmā komanda aizvadīja ''play-off'' spēles BAČ), ar rezultātu 2:4 (1:2, 0:1, 1:1) piekāpās saviem oponentiem.

Par spēles varoni kļuva 43 gadus vecais hokeja veterāns Aleksandrs Kerčs, kurš liepājnieku vārtos salādēja trīs ripas.

Otrās pusfināla spēles tiks aizvadītas šodien, kad ''Ozolnieki-MONARCH'' atkārtoti Piņķos sacentīsies ar ''SMScredit.lv'' un ''Liepājas metalurgs 2'' ar DHK ''Latgale''. Visu spēļu sākums plkst. 19:00.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu