Šodien izslēgšanas spēles Liepājā, Bauskā un Talsos

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: www.floorball.lv

Šovakar Latvijas Florbola čempionāta vīriešu Virslīgā turpināsies ceturtdaļfināla spēles – pēc diviem zaudējumiem pretinieku laukumā, savu skatītāju priekšā pie pirmā panākuma centīsies tikt «Kurši», FK «Bauska» un «Talsi/Triobet». Maču no Liepājas starp «Kuršiem» un «Lielvārdi» interneta TV tiešraidē translēs portāls Sportacentrs.com.

VĪRIEŠU VIRSLĪGA

Pulksten 18.00 «Kurši» - «Lielvārde» (Liepājas olimpiskajā centrā), sērijā 0:2

Pirmajās divās ceturtdaļfināla spēlēs, kas notika Lielvārdē, Liepājas «Kuršiem» bija maz cerību uz panākumu kaut vienā mačā. Pašreizējā čempione un regulārā turnīra uzvarētāja «Lielvārde» liepājniekus sakāva ar 8:3 un 11:2. Galvenie lielvārdiešu panākumu kaldinātāji šajos mačos bija Mihails Kostusevs ar 8 (4+4), Mikus Valpēters ar 7 (4+3) un Toms Akmeņlauks ar 7 (3+4) punktiem, kā arī vārtsargs Igors Ivanovs, kurš atvairīja 89,19% pretinieku metienu. Liepājnieku labā pa diviem vārtiem iemeta Elans Zīverts un Miķelis Krūms, kurš gan jau pirmajā spēlē guva nopietnu traumu.

Pulksten 18.00 FK «Bauska» - «Lekrings» (sporta namā «Mēmele», Bauskā), sērijā 0:2

Ceturtdaļfinālā vissīvākā cīņa ir tieši starp cēsniekiem un baušķeniekiem. «Lekrings», pateicoties tam, ka labāk realizē savas vārtu gūšanas iespējas, izcīnīja divas uzvaras – 5:3 un 7:6. Rezultatīvākais Cēsu komandā šajā sērijā ar 4 (2+2) punktiem ir Jānis Rajeckis, bet FK «Bauska» labā pa četriem punktiem guvuši Andis Levītis un Gints Velmunskis. Lai arī baušķenieki piedzīvojuši divus zaudējumus, viņu vārtsargs Elvis Holsts ar 88,76 % atvairītu pretinieku metienu ir viens no labākajiem.

Pulksten 18.00 «Talsi/Triobet» - «Ķekava» (Talsu Valsts ģimnāzijas sporta hallē), sērijā 0:2

Ķekaviešu un talsenieku pirmajā ceturtdaļfināla spēlē «Talsi/Triobet» bija izvirzījusies vadībā ar 4:2, tomēr uzvaru ar 8:4 svinēja «Ķekava». Arī otrajā mačā pārāki bija ķekavieši, tiesa, vairs ne tik pārliecinoši – 5:4. Rezultatīvākais ķekaviešu rindās ar 4 (2+2) punktiem ir komandas kapteinis Gunārs Klēģers. «Ķekavas» vārtsargs Ivars Dišereits atvairījis 86,44 % pretinieku metienu. Talsenieku rindās trīs florbolisti guvuši pa četriem punktiem – Jānis Škutāns, Haralds Roze un Artis Raitums.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu