Mourinju pēc uzvaras slavē Mančestras «United» (3)

LETA/AFP
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AFP/LETA

Anglijas premjerlīgas futbola komandas Mančestras «United» galvenais treneris Alekss Fergusons ir apbrīnojams un neviens viņa pieņemtais lēmums nav nepareizs, uzskata Spānijas vienību Madrides «Real» vadošais Žozē Mourinju.

«Ikviens viņa lēmums ir pareizs un nevienu no tiem nevar apstrīdēt. Viņš ir labākais un radījis neticamu vēsturi,» pēc mača Mourinju nekautrējās slavēt pieredzējušo skotu speciālistu. «Jūs [žurnālisti] esat nekas. Es esmu nekas. Viņa komanda ir ļoti labi organizēta. Viņa aizsardzība ir fantastiska, un es uzskatu, ka viņš paveicis lielisku darbu.»

Aizvadītajā mačā rezultātu pirmie atklāja tieši mājinieki, kad pašā otrā puslaika sākumā pēc mančesteriešu uzbrukuma bumbu savos vārtos ieraidīja Serhio Ramoss. Tomēr drīz vien cīņas gaita izmainījās - portugāļu pussargs Nani ar kāju ietriecās Alvaro Arveloas krūškurvī, par ko uzreiz saņēma sarkano kartīti.

Iegūto viena vīra pārsvaru Madrides klubs sekmīgi un ātri izmantoja - jau 66.minūtē uz maiņu uznākušais Luka Modričs ar teicamu tālsitienu panāca neizšķirtu, kas divu spēļu summā deva rezultātu 2:2, bet vēl pēc trim minūtēm vārtu priekšā naskākais bija kādreizējais Mančestras kluba spēlētājs Krištianu Ronaldu, iegūstot jau vadību «Real».

Atlikušajā laikā diezgan izteikts pārsvars piederēja mazākumā spēlējošajiem mājiniekiem, tomēr vārtus viņiem tā arī neizdevās gūt un nācās izstāties no turnīra.

«Vienmēr esmu bijis priecīgs par Modriča piesaistīšanu. Viņš ir par sevi pārliecināts un šoreiz komandā ieviesa jaunas vēsmas,» par horvātu pussargu stāstīja Mourinju. «Taktiskajā ziņā Mančestras «United» bija ļoti labi sagatavota komanda, bet Modričs mūsu spēlē ieviesa ātrumu.»

Tāpat Mourinju atzina, ka ir pateicību parādā vienības otrajam vārtsargam Djego Lopesam, kurš cīņas beigās veica vairākus lieliskus tvērienus. Šajā mačā Lopess aizstāja savainoto Ikeru Kasiljasu. «Mums nebija pārsvars bumbas kontrolē, tomēr Djego Lopess mums nodrošināja uzvaru.»

Svarīgs šis mačs bija arī Krištianu Ronaldu, kurš iepriekš spēlēja Mančestras vienībā, bet pašlaik cīnās «Real» sastāvā. Viņš guva pa vieniem vārtiem katrā no mačiem, bet atteicās no priecāšanās par precīziem sitieniem.

«Uzņemšana bija neticama. Abas spēles man bija ļoti emocionālas. Īpaši otrā,» atzina Ronaldu. «Man nav vārdu, lai izskaidrotu, kā jūtos.»

«Tā kā palīdzēju savai komandai, iekšienē jūtos nedaudz priecīgs. Tomēr, no otras puses, man ir skumji, ka Mančestras «United» izstājusies,» stāstīja uzvaras vārtus guvušais portugāļu pussargs.

Komentāri (3)CopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu