''Stars'' bez Skrastiņa sastāvā piekāpjas ''Rangers''

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AP/Scanpix

Nacionālās hokeja līgas (NHL) spēlē Dalasas "Stars'' vienība bez aizsargs Kārļa Skrastiņa sastāvā savā laukumā ar 2:3 pēcspēles metienu sērijā piekāpās Ņujorkas "Rangers".

Kā ziņots, mačā ar Čikāgas "Blackhawks" Skrastiņš, iesildoties pirms trešās trešdaļas, saskrējās ar komandas biedru Metu Niskanenu un guva galvas savainojumu.

Pēc pirmajām divām trešdaļām ar 2:1 vadībā bija mājinieki, taču trešā perioda vidū Artjoms Aņisimovs izmantoja skaitlisko vairākumu un panāca neizšķirtu.

Turpinājumā vārti netika gūti un uzvarētāja noteikšanai bija nepieciešama pēcspēles metienu sērija. Tajā vārtsargs Henriks Lundkvists atvairīja visus trīs pretinieku mēģinājumus gūt vārtus, savukārt "Rangers" rindās izcēlās Mets Zukarelo.

Tikmēr citā spēlē Latvijas uzbrucēja Raita Ivanāna pārstāvētā Kalgari "Flames" komanda savu skatītāju priekšā ar 4:5 pēcspēles metienos zaudēja Detroitas "Red Wings". Ivanāns joprojām laukumā nedevās.

Turnīra tabulas Rietumu konferences kopvērtējumā "Stars'' ar 53 punktiem atrodas 3. pozīcijā, bet "Flames'' ar 40 punktiem ieņem 14. vietu.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu