Florbola finālistes izcīna panākumus

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: www.floorball.lv

Latvijas florbola čempionāta virslīgas spēļu turpinājumā vīriešu komandām pagājušās sezonas čempionvienība «Lielvārde» savā laukumā ar 9:6 pārspēja iepriekšējo divu gadu titulu ieguvēju «RTU/Inspectu», bet «Ķekava» ar 3:2 viesos uzveica «Ulbroku/FS Masters».

Gan «Lielvārdei», gan «RTU/Inspecta» šī bija pēdējā oficiālā spēku pārbaude pirms dalības Eiropas klubu turnīros. Spēles Lielvārdē pirmais periods beidzās neizšķirti (2:2), bet izšķirošo izrāvienu laukuma saimnieki veica otrajā trešdaļā, kad tika gūti par trijiem vārtiem vairāk nekā iespēja sāncenši. Mačā kopumā aktuālā čempionvienība triumfēja ar 9:6. Uzvarētājiem Toms Akmeņlauks izcēlās ar četriem rezultativitātes punktiem.

«RTU/Inspecta» kā 2011. gada «EuroFloorball» kausa izcīņas čempionvienība no 3. līdz 7. oktobrim Zviedrijas pilsētā Umeo startēs Čempionu kausa izcīņā, sacenšoties ar Eiropas florbola lielvalstu – Somijas, Zviedrijas, Čehijas, Šveices – labākajiem klubiem. «Lielvārde» kā Latvijas čempionvienība no 10. līdz 14. oktobrim Slovākijas pilsētā Košicē startēs «EuroFloorball» kausa izcīņā, kur konkurēs ar Slovākijas, Norvēģijas, Igaunijas un Vācijas klubiem par vienīgo ceļazīmi uz 2013. gada Čempionu kausu.

Svētdien Ulbrokā sacentās komandas, kuru ceļi krustojās pavasarī Latvijas čempionāta pusfinālā. Toreiz sērijā ar 3:1 pārāka bija «Ķekava». Spēku samērs vismaz pagaidām nav mainījies, jo «Ķekava» ar 3:2 uzveica «Ulbroku/FS Masters». Uzvaras vārtus ķekaviešiem pēdējās trešdaļas pirmajā minūtē guva Gints Klēģers, izmantojot vecākā brāļa Gunāra piespēli.

Pašreiz turnīra tabulas galvgalī ar trijām uzvarām trijās spēlēs atrodas «Lielvārde», kura par vienu punktu apsteidz «Lekringu», kas vienu no trijiem panākumiem guvis tikai papildlaikā. Trešajā vietā ar septiņiem punktiem četros mačos atrodas «Pārgauja», bet trijās spēlēs pa sešiem punktiem izcīnījušas «Ķekava» un «Talsi/Triobet».

Laikā, kad «RTU/Inspectas» florbolisti cīnīsies Zviedrijā, valsts čempionāta virslīgas spēles turpināsies. Jau 5. oktobrī «Ķekava» uzņems «Valmieru», sestdien sacentīsies «Talsi/Triobet» – FK «Bauska» un «Ķekavas bulldogi» – «Lekrings», bet svētdien Liepājā «Kurši» uzņems «Pārgauju».

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu