Bolts nākamajā sezonā varētu uzspēlēt Mančestras «United» komandā (6)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AP/Scanpix

Anglijas premjerlīgas futbola kluba Mančestras «United» galvenais treneris sers Alekss Fergusons paziņojis, ka gatavs dot iespēju iziet laukumā seškārtējam olimpiskajam čempionam sprinterim Useinam Boltam.

«Useins ir lielisks cilvēks un kaislīgs Mančestras «United» atbalstītājs,» sacīja Fergusons. «Nākamajā sezonā plānojam aizvadīt labdarības spēli ar Madrides «Real» komandas leģendām, tajā arī dosim iespēju Boltam. Paskatīsimies, cik labi viņam izdosies sevi apliecināt.»

Pirms nepilniem diviem gadiem Bolts savā autobiogrāfijā izteicās, ka vēlētos, lai «United» galvenais treneris Alekss Fergusons viņu varētu iesaistīt kādā no pārbaudes spēlēm.

Pēc Bolta vārdiem, lai arī daudzi netic, ka viņam būtu pa spēkam iekļūt «United», tomēr neviens nekad nav redzējis, cik labi viņš patiesībā spēlē futbolu.

TVNET jau ziņoja, ka Bolts Londonas olimpiskajās spēlēs pēc uzvaras 4x100 metru stafetes skrējienā kļuva par seškārtēju olimpisko čempionu.

Kopš Pekinas olimpiskajām spēlēm 2008.gadā jamaikietis izcīnījis septiņus no astoņiem individuālo sprinta distanču tituliem, vienu zaudējot pagājušā gada pasaules čempionātā Degu, kurā sportists piedzīvoja diskvalifikāciju par pāragru staru 100 metru skrējienā.

Komentāri (6)CopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu