Rīgas «Dinamo» pret M.Rēdlihu un atjaunoto «Lokomotiv» (8)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Kaspars Volonts/TVNET

Kontinentālās hokeja līgas (KHL) Latvijas klubs Rīgas «Dinamo» šodien «Arēnā Rīga» aizvadīs «Latvijas dzelzceļa» kausa izcīņas trešo spēli pret Miķela Rēdliha pārstāvēto Jaroslavļas «Lokomotiv» vienību. Mačs sāksies plkst.19.30, un to tiešraidē būs iespējams vērot Latvijas Televīzijas (LTV) 7.kanālā.

Neskatoties uz to, kā noslēgsies šī cīņa, «Dinamo» un «Lokomotiv» jau garantējušas vietu «Latvijas Dzelzceļa» kausa izcīņas finālā, kas norisināsies šo trešdien.

Otrdien savā starpā plkst. 15.30 tiksies Mitišču «Atlant» vienība un Somijas komanda Espo «Blues», kuras rītdien aizvadīs spēli par trešo pozīciju.

TVNET jau ziņoja, ka Latvijas klubs pirmajā turnīra spēlē ar 4:3 apspēlēja «Blues» hokejistus, bet otrajā mačā ar identisku rezultātu pārspēja «Atlant» vienību.

Savukārt «Lokomotiv» pirmajā cīņā ar 4:2 uzvarēja «Atlant», bet otrās kārtas mačā ar 3:2 apspēlēja «Blues».

Pagājušās sezonas «Dinamo» rezultatīvākais hokejists Miķelis Rēdlihs šajā kausa izcīņā izcēlies ar divām rezultatīvām piespēlēm partneriem.

Rīgas «Dinamo» komandā labāko sniegumu šajā turnīrā demonstrē pirmās maiņas uzbrucēju virknējums. Īpaši jāizceļ uzbrucējs Mārtiņš Karsums, kurš divos mačos atzīmējies ar pieciem vārtu guvumiem.

«Latvijas dzelzceļa» kauss Latvijas klubam būs pēdējais pirmssezonas turnīrs. Tajā Rīgas «Dinamo» komandai traumas dēļ nevarēs palīdzēt Raitis Ivanāns.

2009.gadā «Latvijas dzelzceļa» kausa izcīņā uzvarēja Rīgas «Dinamo», kas finālspēlē pagarinājumā ar 3:2 uzvarēja «Lokomotiv» komandu, bet iepriekšējos divos gados sacensībās triumfēja «Lokomotiv», kas pirmajā reizē finālmačā pieveica Latvijas klubu, bet pērn pārspēja Ņižņekamskas «Ņeftehimik» komandu. Pusotru nedēļu pēc šā triumfa pērn «Lokomotiv» komanda cieta traģiskā aviokatastrofā, kurā gāja bojā visi vienības spēlētāji, ieskaitot leģendāro latviešu aizsargu Kārli Skrastiņu.

Savukārt Rīgas «Dinamo» komanda pagājušā gada turnīrā izcīnīja trešo vietu.

Komentāri (8)CopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu