Rautakallio slavē jaunos «Dinamo» hokejistus (3)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: LETA

Kontinentālās hokeja līgas (KHL) Latvijas kluba Rīgas «Dinamo» galvenais treneris Peka Rautakallio pēc svētdienas uzvaras «Latvijas Dzelzceļa» (LDz) kausa izcīņas otrajā spēlē (4:3) pret Mitišču Atlant» komandu atzina, ka ir priecīgs par jaunajiem puišiem, kuri otrajā spēlē pēc kārtas parādīja saturīgu sniegumu.

«Spēli iesākām augstā tempā, kā rezultātā guvām divus vārtus. Protams, mums nedaudz paveicās, bet tāds nu ir hokejs. Esmu apmierināts ar pirmo periodu, taču ar otro gan ne, jo tajā darbojāmies pārāk lēni,» «sports.ru» citēts «Dinamo» galvenais treneris.

«Trešajā trešdaļā pieturējāmies pie sava plāna, kuru veiksmīgi arī izdevās īstenot. Puiši visu paveica lieliski. Trešais bija viens no labākajiem periodiem pirmssezonas posmā,» atzina Rautakallio.

«Gribētu uzslavēt savas komandas jaunos puišus, kuri šajā mačā spēra vēl vienu soli uz priekšu. Visu spēli viņi cīnījās godam,» teica somu speciālists.

Tāpat Rautakallio atklāja, ka uz nākamo spēli sastāvā noteikti būs izmaiņas, jo plānots dot iespēju vēl citiem hokejistiem.

Jau tagad skaidrs, ka otrdien pēdējos pamatturnīra mačos Rīgas «Dinamo» spēkosies ar «Lokomotiv» komandu, bet trešdien šīs vienības vēlreiz sacentīsies finālmačā.

TVNET jau ziņoja, ka «Dinamo» pirmajā «Latvijas Dzelzceļa» kausa mačā ar 4:3 apspēlēja Somijas komandu Espo «Blues», bet «Lokomotiv» ar 4:2 pārspēja «Atlant» un ar 3:2 uzvarēja «Blues».

2009.gadā «Latvijas dzelzceļa» kausa izcīņā uzvarēja Rīgas «Dinamo», kas finālspēlē pagarinājumā ar 3:2 uzvarēja «Lokomotiv» komandu, bet iepriekšējos divos gados sacensībās triumfēja «Lokomotiv», kas pirmajā reizē finālmačā pieveica Latvijas klubu, bet pērn pārspēja Ņižņekamskas «Ņeftehimik» komandu. Pusotru nedēļu pēc šī triumfa pērn «Lokomotiv» komanda cieta traģiskā aviokatastrofā, kurā gāja bojā visi vienības spēlētāji, ieskaitot leģendāro latviešu aizsargu Kārli Skrastiņu.

Savukārt Rīgas «Dinamo» komanda pagājušā gada turnīrā izcīnīja trešo vietu.

Komentāri (3)CopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu