M.Rēdliha pārstāvētā «Lokomotiv» apspēlē Mitišču «Atlant» (4)

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Jaroslavs Ņejelovs, hclokomotiv.ru

Uzvaru Rīgā notiekošā tradicionālā «Latvijas Dzelzceļa» kausa izcīņas turnīra pirmajā spēlē sestdien izcīnīja latviešu uzbrucēja Miķeļa Rēdliha pārstāvētā atjaunotā Kontinentālās hokeja līgas (KHL) komanda Jaroslavļas «Lokomotiv», kas ar rezultātu 4:2 (1:0, 2:1, 1:1) pieveica Mitišču «Atlant» vienību.

Uzvarētāju komandas labā divus vārtus guva Romāns Ļudučins, bet pa reizi precīzi meta Aleksejs Kručiņins un Daniils Apaļkovs.

«Atlant» rindās tikmēr ar precīziem metieniem izcēlās Ivans Višņevskis un Nikolajs Ļemtjugovs.

Savukārt «Lokomotiv» komandas otrajā uzbrucēju trijniekā spēlējušais Rēdlihs šī mača statistikas ailītēs neatzīmējās.

Otrajā pirmās dienas spēlē plkst.19.30 Latvijas klubs Rīgas «Dinamo» tiksies ar Somijas vienību Espo «Blues». Šo maču tiešraidē būs iespējams vērot Latvijas Televīzijas (LTV) 7.kanālā.

Turnīra turpinājumā svētdien Rīgas «Dinamo» sacentīsies ar «Atlant», bet otrdien spēkosies ar «Lokomotiv» komandu. Savukārt trešdien notiks spēles par vietām. Visi «Dinamo» mači sāksies plkst.19.30.

2009.gadā «Latvijas dzelzceļa» kausa izcīņā uzvarēja Rīgas «Dinamo», kas finālspēlē pagarinājumā ar 3:2 uzvarēja «Lokomotiv» komandu, bet iepriekšējos divos gados sacensībās triumfēja «Lokomotiv», kas pirmajā reizē finālmačā pieveica Latvijas klubu, bet pērn pārspēja Ņižņekamskas «Ņeftehimik» komandu. Pusotru nedēļu pēc šī triumfa pērn «Lokomotiv» komanda cieta traģiskā aviokatastrofā, kurā gāja bojā visi vienības spēlētāji, ieskaitot leģendāro latviešu aizsargu Kārli Skrastiņu.

Savukārt Rīgas «Dinamo» komanda pagājušā gada turnīrā izcīnīja trešo vietu.

Komentāri (4)CopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu