Latvijas U-20 basketbolistes nokļūst sarežģītā situācijā

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: FIBA Europe / Viktor Rébay

Otro zaudējumu aizvadītajās trijās spēlēs cīņā par vietas saglabāšanu Eiropas čempionāta (EČ) A divīzijā trešdien piedzīvoja Latvijas U-20 sieviešu basketbola izlase, kas ar 58:61 piekāpās vienaudzēm no Itālijas.

Ceturtajā ceturtdaļā pēc nospēlētām četrām minūtēm latvietes atradās priekšā ar 54:52, tomēr cīņas atlikušajā laikā veiksmīgāk spēlēja itālietes, gūstot virsroku ar 61:58.

Rezultatīvākā spēlētāja Latvijas U-20 valstsvienībā bija Sabīne Dukāte, kura izcēlās ar 21 gūtu punktu, bet Ditas Rozenbergas rēķinā 12 punkti, sešas atlēkušās bumbas un piecas rezultatīvas piespēles.

Latvija - Itālija 58:61 (9:20, 19:16, 20:12, 10:13)

Šis zaudējums ievērojami sarežģīja Latvijas komandas situāciju cīņa par vietas saglabāšanu augstākajā divīzijā. Lai saglabātu vietu A divīzijā, Latvijai obligāti jāuzvar atlikušajās trijās spēlēs un jācer uz citu maču labvēlīgu iznākumu.

Nākamo spēli mūsu basketbolistes aizvadīs piektdien, kad atkārtoti spēkiem mērosies ar Lielbritānijas vienaudzēm. Pirmā apļa spēlē ar 77:56 pārāka bija Aināra Čukstes vadītā Latvijas izlase.

Latvijas U-20 komandas sastāvs Eiropas čempionātā: Guna Lagzdiņa, Agate Geka, Sabīne Dukāte, Krista Brīdiņa, Ance Aizsila, Rūta Veidere, Dita Rozenberga, Paula Tomsone, Asnāte Fomina, Paula Langina, Renāte Reine, Ilze Jākobsone.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu