Olimpisko spēļu norisi līdz 6.augustam vērojuši 62,9% Latvijas iedzīvotāju (1)

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AFP/LETA

Kādu no vasaras olimpisko spēļu raidījumiem – atklāšanas ceremoniju, dažādu sporta veidu pārraides, spēļu dienasgrāmatas, kā arī visu šo raidījumu atkārtojumus Latvijas Televīzijas (LTV) kanālos LTV1 un LTV7 no 27.jūlija līdz 6.augustam kopā redzējuši 62,9% jeb 1 276 700 Latvijas iedzīvotāju, kas vecāki par četriem gadiem, informēja pētījumu aģentūras «TNS» mārketinga vadītāja Laura Vendele.

Vasaras olimpisko spēļu atklāšanu Londonā tiešraidē kanālos LTV1 un LTV7 kopā redzējuši 417 100 jeb 20,6% Latvijas iedzīvotāju, kas vecāki par četriem gadiem.

Savukārt skatītākā sporta pārraide laikā no 28.jūlija līdz 6.augustam bijusi pludmales volejbola spēle 6.augusta vakarā, kuru kanālā LTV7 vērojuši vidēji 8,8% jeb 179 500 Latvijas iedzīvotāju, kas vecāki par četriem gadiem.

Vasaras olimpisko spēļu sporta pārraižu TOP10 no 28.jūlija līdz 6.augustam, kas pārraidītas LTV7, otrajā vietā ierindojas sacensības vieglatlētikā 5.augustā, ko noskatījās 5,6% Latvijas iedzīvotāju. Savukārt trešo un ceturto vietu dala sacensības vieglatlētikā 4.augustā un sacensības peldēšanā 31.jūlijā, kas katra atsevišķi spēja ieinteresēt 5,3% Latvijas iedzīvotāju.

Piekto un sesto vietu dala pludmales volejbola spēles 29.jūlijā un svarcelšana 6.augustā – katru no šīm pārraidēm noskatījās 5,1% Latvijas iedzīvotāju.

Septītās skatītākās ir vieglatlētikas sacensības 6.augustā, ko vēroja 5% Latvijas iedzīvotāju. Tām seko pludmales volejbola spēle 4.augustā, kas ieinteresēja 4,9% Latvijas iedzīvotāju.

Savukārt Vasaras olimpisko spēļu sporta pārraižu TOP10 devīto un desmito vietu dala pludmales volejbola spēle 1.augustā un peldēšanas sacensības 2.augustā – katru no šīm pārraidēm skatījās 4,7% Latvijas iedzīvotāju.

2012.gada Vasaras Olimpiskās spēles notiek no 27.jūlija līdz 12.augustam.

63% Latvijas ekonomiski aktīvo iedzīvotāju vecumā no 18 līdz 55 gadiem aptaujā, ko «TNS» veica sadarbībā ar telekompānijas LNT raidījumu «900 sekundes», pauda viedokli, ka plāno sekot līdzi olimpisko spēļu notikumiem.

«TNS» ir pilna servisa tirgus, sociālo un mediju pētījumu aģentūra Latvijā.

Komentāri (1)CopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu