Spices skrituļslidošanas maratona laikā plānotie satiksmes ierobežojumi

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

5.augustā sakarā ar Spices skrituļslidošanas maratona organizēšanu Jūrmalas pilsētas teritorijā ierobežos satiksmi, TVNET informē organizatori.

Tā kā Spices skrituļslidošanas maratona trase virzīsies cauri Dzintariem, Bulduriem un Lielupei, tad 5. augustā no pulksten 8:00 līdz 17:00 gaidāmi satiksmes ierobežojumi šajās vietās.

Satiksmes ierobežojumi paredzēti šādās vietās:

DZINTAROS

Dzintaru prospektā posmā no Turaidas ielas līdz K. Barona ielai; K.Barona ielā posmā no Dzintaru prospekta līdz Bulduru prospektam; Turaidas ielā posmā no Rīgas ielas līdz Dzintaru prospektam; Rīgas ielā no Viestura ielas līdz Turaidas ielai.

BULDUROS

Bulduru prospektā no K.Barona ielas līdz Jūrnieku ielai; Viestura ielā no Vienības prospekta līdz Rīgas ielai.

LIELUPĒ

Jūrnieku ielā; Vikingu ielā no Mastu ielas līdz Enkuru ielai; Rēzeknes pulka ielā no Mastu ielas līdz Vienības prospektam; Vienības prospektā no Rēzeknes pulka ielas līdz Viestura ielai.

Tāpat lūdzam ņemt vērā, ka sakarā ar Spices skrituļslidošanas maratonu iespējama sabiedriskā transporta kavēšanas.

Aicinām Jūrmalas iedzīvotājus un viesus ar sapratni izturēties pret iespējamiem satiksmes sastrēgumiem, kas atsevišķos Jūrmalas ceļu posmos īslaicīgi varētu rasties sacensību laikā.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu