Gulbe izcīna 4. vietu pasaules jaunatnes olimpiskajās spēlēs (8)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: XINHUA/SYOGOC-Pool/Song Zhenping

Latvijas airētāja Elza Gulbe agrā trešdienas rītā izcīnīja ceturto vietu Singapūrā notiekošajās pasaules jaunatnes olimpiskajās spēlēs.

1000 metru finālā jaunā Latvijas sportiste tikai par 0,8 sekundēm piekāpās trešās vietas ieguvējai Noemi Koberei no Francijas. Savukārt uzvarētājai vācietei Juditai Zīversai Gulbe zaudēja 1,39 sekundes.

Pusfinālā Gulbe uzrādīja laiku 56,85 sekundes, bet finālā viņa finiša līniju sasniedza pēc 45,60 sekundēm.

''Esmu ļoti apmierināta ar savu rezultātu, bet mazliet jau žēl ir, ka netiku trijniekā, jo pietrūka tik tiešām ļoti maz! Paldies visiem, kas par mani un Latvijas komandu tur īkšķus,'' pēc finiša teica Gulbe. ''Bet tagad braukšu atbalstīt pārējos Latvijas sportistus un centīšos atpūsties, jo, aizbraucot uz Latviju, sāksies skola [Elza mācīsies 11.klasē].''

''Šādu rezultātu man palīdzēja sasniegt Pasaules jaunatnes olimpisko spēļu atmosfēra, kas mani motivē sportot un censties vēl vairāk. Singapūrā jūtos labi, šeit ir ļoti atsaucīgi cilvēki un, manuprāt, pasākums ir ļoti interesants! Esmu sadraudzējusies ar Nīderlandes un Francijas airētājiem, kurus pirms tam nepazinu. Pateicoties šim pasākumam, daudz tuvāk iepazinos arī ar Igaunijas, Vācijas un Lietuvas sportistiem, līdz šim bijām pārmijuši dažus vārdus, tagad varam mierīgi pasēdēt, padalīties pieredzē, labāk iepazīties. Te satieku ļoti daudz savu domubiedru no visas pasaules,'' klāstīja Elza.

Augusta sākumā Gulbe, būdama pāris gadus jaunāka par konkurentēm, izcīnīja 5. vietu pasaules junioru čempionātā.

Komentāri (8)CopyDraugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu