Favregass: Vācija šobrīd ir spēcīgākā komanda turnīrā (4)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AFP/LETA

Vācijas izlase, kas no Pasaules kausa izcīņas izslēgusi Angliju un Argentīnu, uzskatāma par turnīra galveno favorīti, pirms gaidāmā pusfināla mača norādīja Spānijas izlases pussargs Sesks Favregass.

''Mēs noskatījāmies visas Vācijas spēles. Viņi ir ļoti spēcīgi. Iespējams, šobrīd spēcīgākā komanda turnīrā. Viņiem ir ātrs pretuzbrukums, taču arī aizsardzība ir ļoti laba. Man patīk, kā spēlē Bastians Švainštaigers, kurš aizvada lielisku Pasaules kausu,'' Vācijas stiprās puses iezīmēja Favregass.

''Es neiebilstu, ja Vācija ir favorīti. Ja viņi vēlas tādi būt, mēs to pieņemsim. Taču mēs vēlamies spēlēt savu spēli, būt spēcīga komanda un uzvarēt viņus, lai nodrošinātu vietu finālā.''

Interesanti, ka Vācija ar Spāniju tikās 2008. gada Eiropas čempionāta finālā un toreiz triumfēja Spānijas nacionālā komanda. 

Pasaules kausa pusfināla spēle starp abām komandām risināsies 7. jūlijā plkst 21.30 Durbanā (DĀR), un to tiešraidē pārraidīs Latvijas televīzijas 7. kanālā.

Šā pāra uzvarētājs finālā tiksies ar Nīderlandes un Urugvajas dueļa labāko, kas pusfinālā sacentīsies dienu pirms tam.

Komentāri (4)CopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu