Rīgas VEF panācis vienošanos ar Kurtinaiti

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Fotodiena.lt

Basketbola klubs Rīgas VEF ir konceptuāli vienojies par sadarbību ar bijušo leģendāro lietuviešu spēlētāju un olimpisko čempionu, patlaban treneri Rimu Kurtinaiti komandas galvenā trenera amatā, TVNET informēja klubā.

Līgumu iecerēts parakstīt tuvākajā laikā.

VEF ir gandarīts par Kurtinaiša izvēli un panākto vienošanos, uzsverot, ka Kurtinaitis ir izcils basketbola speciālists ar nopietnu pieredzi un lielām ambīcijām, kurš vienlaikus arī ļoti labi pārzina Latvijas spēlētājus un basketbolu.

''Kurtinaitis ir treneris – uzvarētājs. Uzskatu, ka viņš ir viens no labākajiem treneriem Baltijas reģionā un VEF ir ļoti paveicies, vienojoties par sadarbību ar šādu speciālistu. Pēc līguma parakstīšanas kopīgiem spēkiem vēl aktīvāk ķersimies pie komandas komplektēšanas. Mēs no Kurtinaiša paņemsim labāko – prasmi uzvarēt,'' skaidro VEF Rīga viceprezidents Valdis Valters.

Kurtinaitis savas trenera karjeras laikā divreiz izcīnījis Lietuvas Basketbola līgas (LKL) čempiontitulu, vienu reizi triumfējis Baltijas Basketbola līgas (BBL) čempionātā, ir Lietuvas kausa uzvarētājs 2009. un 2010. gadā.

Kopā ar Viļņas "Lietuvos rytas" Kurtinaitis 2009. gadā uzvarēja ULEB Eiropas kausa izcīņā.

Tāpat viņš bijis Lietuvas valstsvienības un jaunatnes izlašu otrais treneris.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu