Krikunovs pametis «Ak Bars» komandas galvenā trenera posteni (6)

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: RIA Novosti/Scanpix

Kontinentālās hokeja līgas (KHL) divkārtējo čempionvienību Kazaņas «Ak Bars», kuru pārstāv latviešu uzbrucējs Lauris Dārziņš, vairs netrenēs Vladimirs Krikunovs, ar kuru piektdien lauzts līgums, apstiprinājis klubs.

Lai arī iepriekš kluba direktors Šamils Husnudinovs Krievijas medijiem apgalvoja, ka Krikunovs turpinās pildīt galvenā trenera pienākumus, ar speciālistu līgums tomēr ticis lauzts pēc abpusējas vienošanās.

Ar Krikunovu līdzšinējā vienošanās tika noslēgta pagājušajā vasarā, parakstot līgumu uz trim sezonām.

«Ak Bars» komanda Gagarina kausa izcīņas Austrumu konferences pusfināla sērijā ar 2-4 zaudēja regulārā čempionāta spēcīgākajai vienībai Čeļabinskas «Traktor», bet pēc tam publiski izskanēja spekulācijas par Krikunova atstādināšanu no amata.

Sezonas gaitā vienu reizi jau skaļi izskanēja baumas par iespējamo trenera atlaišanu, jo vairākiem «Ak Bars» līderiem esot saspīlētas attiecības ar Krikunovu.

Krikunovs pagājušajā sezonā vadīja Ņižņekamskas «Ņeftehimik» vienību, bet «Ak Bars» komandu viņš iepriekš trenēja laikā no 1999. līdz 2001.gadam.

Komentāri (6)CopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu