Lauris Lizbovskis gatavojas Nordea Rīgas maratonam (1)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AFI

Nordea Rīgas maratons sadarbībā ar sporta žurnālistu un maratona vēstnieku Lauri Lizbovski, lai atvieglotu sagatavošanās procesu turpmāk reizi nedēļā, līdzīgi kā iepriekšējā sezonā, piedāvās video blogu, kurā aicināsim skrējējus un sporta ekspertus dalīties savā treniņu pieredzē, konsultēsimies par sagatavošanās procesu un palīdzēsim ikvienam sagatavoties startam 20.maijā.

Līdz Nordea Rīgas maratonam atlikušas vairs tikai 6 nedēļas! Tādēļ ir pēdējais brīdis sākt gatavoties ne tikai tiem, kam padomā skriet klasiskā maratona vai pusmaratona distanci, bet arī visiem 10 km skrējējiem. Lauris pats aprīlī plāno skriet pilno maratonu un 20.maijā Nordea Rīgas maratonā kopā ar ģimeni 5 km distanci.

Lauris līdzīgi kā daudzi citi maratonisti uzskata, ka sākums bieži vien ir visgrūtākais, bet ar katru treniņu skriešana kļūst vieglāka un patīkamāka. Tādēļ lai iedrošinātu, uzmundrinātu un motivētu, turpmāk katru nedēļu otrdienās seko līdzi Laura video blogam.

Astoņos sižetos Lauris sarunās ar ekspertiem un citiem skrējējiem meklēs atbildes uz visus skrējējus interesējošiem jautājumiem par treniņu grafika sastādīšanu, distances izvēlēšanos, apavu un apģērba izvēli, pareizu uzturu un citām aktuālām tēmām, lai palīdzētu visiem sagatavoties Nordea Rīgas maratonam.

Šo svētdien aicinām visus skriet gribētājus uz Nordea Rīgas maratona treniņu Mežaparkā. Dalībnieki aicināti pulcēties plkst. 10:00 netālu no ieejas Rīgas Zooloģiskajā dārzā.

Treniņu informācija: http://www.nordearigasmaratons.lv/lv/jaunumi/mezaparka-svetdien-saksies-sagatavosanas-trenini/

Komentāri (1)CopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu