Dalasas «Stars» godina Kārli Skrastiņu (28)

TVNET/LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AP/Scanpix

Nacionālās hokeja līgas (NHL) komanda Dalasas «Stars» sestdien pirms kārtējās regulārā čempionāta spēlēs godināja traģiski bojāgājušo Latvijas aizsargu Kārli Skrastiņu. Piedāvājam noskatīties video no piemiņas ceremonijas.

Pirms spēles ar Kalgari «Flames» vienību laukumā tika aicināta Skrastiņa sieva Zane ar meitām Karolīnu, Laurēnu un Viviānu, kura piedzima tikai pirms mēneša.

Viņas veica simbolisko ripas iemetienu, bet hokejisti vēlāk mačā izcīnīja uzvaru ar rezultātu 4:1 (2:1, 0:0, 2:0).

«Bija ļoti smagi pirmo reizi pēc traģēdijas satikt viņa ģimeni. Tas bija ļoti emocionāls brīdis,» atzīmēja «Stars» aizsargs Stefans Robidass. «No komandas puses tas bija skaists žests. Domāju, ka viņa piemiņai esam veltījuši visu šo sezonu, jo visi zinām, ka viņš spēlēja ar sirdi un dvēseli. Viņš bija viens no tiem, kuri nekad nesūdzas. Komandas biedru labā Skrastiņš bija gatavs uz visu.»

Piemiņas ceremonijas ietvaros hallē tika izrādīts video, kas veltīts aizsarga piemiņai, bet hokejistu un viņa ģimeni līdzjutēji godināja ar ilgiem un skaļiem aplausiem.

«Stars» komanda izveidojusi Skrastiņa ziedojumu fond,u un tajā ievērojamu iemaksu veikuši arī vienības hokejisti, bet īpašnieks Toms Galjardi apsolījis veikt tādu pašu iemaksu, kādu būs veikuši visi hokejisti kopā.

Tāpat sestdien piemiņas fonda līdzekļi tika papildināti pēc labdarības izsoles.

Aizvadītajā mačā divus vārtus «Stars» labā guva Džeimijs Bens, bet Dalasas klubs ar 87 punktiem 75 spēlēs Rietumu konferences kopvērtējumā tagad ieņem trešo vietu.

Iepriekšējās divas sezonas Skrastiņš pārstāvēja «Stars» komandu.

Komentāri (28)CopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu