Londonas "Chelsea" uz vienu gadu pagarina līgumu ar Ballaku

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AFP/LETA

Anglijas premjerlīgas futbola klubs Londonas "Chelsea" vienojies par līguma pagarināšanu uz vēl vienu gadu ar Vācijas izlases pussargu Mihaelu Ballaku, svētdien ziņoja britu televīzijas kanāls BBC.

"Vēl neesmu parakstījis papīrus, taču mutiska vienošanās ir panākta," izteicās 32 gadus vecais Ballaks, kurš arī apstiprināja, ka Gūsu Hidinku nākamajā sezonā "Chelsea" komandas galvenā trenera amatā, visticamāk, nomainīs līdzšinējais Itālijas A sērijas kluba "AC Milan" treneris Karlo Ančeloti.

"Pagaidām nav bijusi iespēja viņa vadībā strādāt, tādēļ īpaši labi šo treneri nepazīstu, bet pēc viņa darba rezultātiem Milānas klubā var redzēt, ka viņš savā amatā ir prasmīgs," atzina Ballaks. "Arī ar viņu līgums vēl nav parakstīts, tomēr izskatās, ka tieši Ančeloti kļūs par komandas galveno treneri."

"Galvenais, kas "Chelsea" vienībai šobrīd vajadzīgs, ir pastāvīgums," uzsvēra viena no spožākajām zvaigznēm Vācijas futbolā Ballaks. "Lai nākamajā sezonā uzvarētu premjerlīgas čempionātā, komandas sastāvā īpaši daudz nekas nav jāmaina. Mums ir lieliska komanda, un tas ir pats svarīgākais, bet katru reizi, kad mainās treneris, mums ir vajadzīgs laiks, lai pielāgotos viņa spēles stilam."

"Katrs treneris strādā ar savām metodēm, un spēlētājiem viņš ir jāiepazīst," piebilda Ballaks. "Ceru, ka šoreiz mums tam pārāk daudz laika nevajadzēs."

Kā ziņots, klubs "Chelsea" šīs sezonas Anglijas premjerlīgas turnīru noslēdza trešajā vietā, septiņus punktus zaudējot čempioniem Mančestras "United".

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu