"Chelsea" izsaka iespaidīgu piedāvājumu par Riberī iegādi (2)

LETA/AFP
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AFP/LETA

Anglijas futbola premjerlīgas klubs Londonas "Chelsea" piedāvājis 50 miljonus eiro (35,14 miljonus latu) par Vācijas kluba Minhenes "Bayern" malējā pussarga Franka Riberī iegādi.

Francūzi iegādāties esot ieteicis pašreizējais Itālijas kluba "AC Milan" galvenais treneris Karlo Ančeloti, kurš tiek minēts kā galvenais favorīts kļūšanai par "Chelsea" galveno treneri nākamajā sezonā, nomainot Gūsu Hidinku, kurš amatu pametīs.

Šāda transfēru summa būtu tikai nedaudz mazāka par pasaules rekordu, kas ir 52,7 miljoni eiro (37 miljoni latu), ko Spānijas klubs Madrides "Real" samaksāja par cita francūža Zinedina Zidāna iegādi.

Laikraksts "The Independent" raksta, ka piedāvājumā Riberī "Chelsea" gatava viņam katru sezonu maksāt algu 5,5 miljonu eiro (3,9 miljonu latu) apmērā. Pats Riberī gan pagaidām vēlas nogaidīt, jo par viņu interesi izrāda arī "Real" un Anglijas čempionvienība Mančestras "United".

Tikmēr "Chelsea" komandu varētu pamest pussargs Deku, kurš veic sarunas ar Itālijas spēcīgāko klubu Milānas "Inter". Portugālis uz Londonas klubu pārgāja pagājušajā gadā no Spānijas kluba "Barcelona", tomēr maz spēlēja portugāļa Luiša Felipes Skolari vadībā, savukārt Hidinks viņu atstāja pilnībā ārpus sastāva.

"Varu apstiprināt, ka runāju ar "Inter"," Deku teica laikrakstam "The Sun". "Man šogad nebija iespējas daudz spēlēt, un pārejai uz Itāliju būtu jābūt labam risinājumam."

Komentāri (2)CopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu