Pēc Drogbā nesavaldības spēlētājam draud nopietnas sankcijas (5)

LETA/REUTERS
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: EPA/LETA

Anglijas premjerlīgas kluba Londonas "Chelsea" uzbrucējam Didjē Drogbā pēc nesavaldības UEFA Čempionu līgas pusfināla atbildes spēles izskaņā draud nopietnas sankcijas.

Jau ziņots, ka "Chelsea" komanda trešdien savā laukumā nospēlēja neizšķirti 1:1 ar Spānijas vienību "Barcelona", neiekļūstot sacensību finālā. Izšķirošos vārtus "Barcelona" futbolisti iesita tikai mača kompensācijas laikā, kad precīzs bija Andress Injesta.

Drogbā mača 72.minūtē tika savainots un nomainīts, tomēr pēc finālsvilpes viņš atgriezās laukumā, agresīvi dodoties norvēģu galvenā tiesneša Toma Henninga Ūvrebo virzienā.

Mežonīgi žestikulējot un izsakot neapmierinātību ar tiesneša lēmumiem mačā, Drogbā saņēma dzelteno kartiņu, līdz tikai ar stadiona darbinieku palīdzību viņš tika nodzīts no laukuma. Tomēr ar to vēl viss nebeidzās un tunelī, noejot no laukuma, Drogbā pat sāka kratīt tiesnesi. Epizode beidzās tikai pēc "Chelsea" vienības galvenā trenera Gūsa Hidinka iejaukšanās.

Tāpat izcēlās arī "Chelsea" fani, kas pēc notikušā meta laukumā karogus un citus priekšmetus, savukārt "Barcelona" futbolisti svinēja uzvaru, kas uz vairākām minūtēm laukumā izraisīja pilnīgu haosu.

Tikmēr Hidinks aizstāvēja Drogbā. "Es pilnībā saprotu viņa reakciju. Viņš bija pilns ar emocijām un adrenalīnu, tomēr sevi kontrolēja."

Komentāri (5)CopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu