Nedēļas nogalē norisināsies Latvijas snovborda čempionāts (1)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Latvijas snovbordistu čempionāts norisināsies šo sestdien 3.martā Milzkalnā. Čempionāta izcīņa notiks uz diviem tramplīniem – «straight jump» un «step up jump», TVNET informē sacensību organizatori.

Latvijas snovbordisti sacentīsies pa pāriem pēc izslēgšanas principa. Tāpēc čempionāts solās būt daudz skatāmāks un līdzjutējiem interesantāks nekā citas sacensības.

Visi snovbordisti sacentīsies par čempionāta Ceļojošo kausu. Reģistrācija «Milzkalna» kompleksa pirmajā stāvā jau no 11:00.

Šī kausa izcīņas tradīcija aizsākās 2010. gadā, kad to ieguva Girts Laube. 2011.gadā to pārmantoja Milzkalna lokālais braucējs Valters Ošnieks. Kurās rokās kauss nonāks šogad? To skatītāji varēs vērot, cerams, saulanajā marta sestdienā jau no pulksten 13:00, kad sāksies kvalifikācijas braucieni.

Paredzams, ka cīņa par godalgotajām vietām varētu norisināties ar dubultajiem trikiem, kā dubultie frontflipi, dubultie rodeo utt., kas skatītājiem solās būt vairāk nekā skatāmi.

Paralēli tam visam uz kalna būs «BBQ», kur katrs varēs grilēt līdzpaņemtās uzkodas, vērojot snovbordistu lēcienus, rotācijas un salto.

Jāpiebilst, ka Latvijas snovbordistu čempionāta norise nekādā gadījumā neietekmēs ikdienas slēpošanas norisi.

Komentāri (1)CopyDraugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu