Hidinks „Chelsea” ved uz uzvarām

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: (arh. foto).

Krievijas futbola izlases galvenais treneris un leģendārā „Chelsea” skolotājs Gūss Hidinks ir pārliecināts, ka viņa vadībā Londonas klubs būs spējīgs cīnīties par augstākajām vietām visos šīs sezonas turnīros. „Chelsea” piedalās Anglijas kausa izcīņā, Čempionu līgā un Anglijas premjerlīgā.

Līdz uzvarai mačā ar „Liverpool” čempionu līgā, kas notika 8. aprīlī, bukmeikeri bija noskaņoti pesimistiskāk. Tomēr pagaidām Hidinkam vārdi sakrīt ar darbiem. „„Chelsea” spēlētāji cer uz uzvaru Čempionu līgā šajā sezonā,” paziņoja Hidinks, stājoties galvenā trenera amatā. „Čempionāta līga ir katra futbolista un trenera lielākais sapnis.” Īsāk sakot, visa futbola pasaule sastingusi gaida jaunus izaicinājumus, kurus varētu paveikt treneris – ģēnijs Gūss.

Latvijā vienīgais totalizators Optibet.com līdz šim brīdim „Chelsea” prognozē iespēju zaudēt visos turnīros (likmes koeficients 2.41). Visticamāk, pēc Optibet.com analītiķu domām, klubs varētu izcīnīt Anglijas kausu (likmes koeficients 3.70). Iespēju, ka „Liverpool” uzvarēs pirmajā mačā ceturtdaļfinālā, Optibet.com vērtē ar koeficientu 4.32. Var paredzēt, ka pēc 14. aprīļa, kad notiks atbildes spēle starp šīm komandām, bukmeikeri kļūs vēl optimistiskāki savās prognozēs par „Chelsea” uzvaru Hidinka vadībā.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu