Barons turpina skalpēt favorītus (11)

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AFI

Sestdien SEB Baltijas Basketbola līgas elites divīzijas divu vadošo Rīgas klubu duelī, "Barons/LMT" aizraujošā cīņā ar 76:73 pārspēja savainojumu novājināto valsts čempionvienību ASK, revanšējoties par zaudējumu pirmā apļa spēlē.

2008. gada 12. janvāris, Rīga. Šajā epizodē ASK centrs Ārons Bramlets (pa labi) jau ir nokavējis. Armands Šķēle pēc mirkļa gūs kārtējos divus punktus.
2008. gada 12. janvāris, Rīga. Šajā epizodē ASK centrs Ārons Bramlets (pa labi) jau ir nokavējis. Armands Šķēle pēc mirkļa gūs kārtējos divus punktus. Foto: AFI

Uzvarētāju rindās ar 20 punktiem un astoņām rezultatīvām piespēlēm izcēlās Latvijas valstsvienības aizsargs Armands Šķēle, bet 17 punktus guva amerikānis Demetrijs Darnels Aleksanders. Kasparam Bērziņam seši punkti un astoņas atlēkušās bumbas.

ASK komandā rezultatīvākais ar 24 punktiem bija amerikānis Dveins Broilss, bet Raitis Grafs izcēlās ar "double-double" - 13 punkti un 12 atlēkušās bumbas. Pa 12 punktiem guva amerikāņi Kērtiss Miladžs un Ārons Bramlets. Deviņi punkti Dairim Bertānam.

Pa ceturtdaļām - 20:24, 19:14, 16:16, 21:19.

Raitis Grafs (uz grīdas) cīņu par bumbu turpināja pat šādā pozīcijā. Viņam to cenšas atņemt Mihals Hlebovickis (otrais no kreisās) un tikai noskatās komandas biedri Dveins Broilss (pirmais no kreisās) un Kērtiss Miladžs (pa labi).
Raitis Grafs (uz grīdas) cīņu par bumbu turpināja pat šādā pozīcijā. Viņam to cenšas atņemt Mihals Hlebovickis (otrais no kreisās) un tikai noskatās komandas biedri Dveins Broilss (pirmais no kreisās) un Kērtiss Miladžs (pa labi). Foto: Oskars Cirsis, TVNET

Abu komandu pirmajā šīs sezonas BBL spēlē pārāki ar 77:62 bija ASK.

Šī bija "Barons/LMT" sestā uzvara 14 spēlēs šajā turnīrā, un Kārļa Muižnieka komanda saglabā piekto vietu kopvērtējumā. Šajā sezonā "Barons" divreiz jau ir uzvarējuši arī Latvijas vicečempionus "BK Ventspils" - vienreiz Baltijas līgā, vienreiz LBL.

ASK vienībai zaudējums "baroniem" bija pavisam ceturtais šajā sezonā, tomēr kopvērtējumā čempioni saglabāja trešo pozīciju.

Galvenā trenera Kārļa Muižnieka (pirmais no labās) vadībā "Barons/LMT" šajā sezonā reāli pretendē uz Latvijas čempionu titulu.
Galvenā trenera Kārļa Muižnieka (pirmais no labās) vadībā "Barons/LMT" šajā sezonā reāli pretendē uz Latvijas čempionu titulu. Foto: AFI

Nākamās BBL spēles abas komandas aizvadīs 19. janvārī, kad ASK tiksies ar Baltijas čempioniem un vienu no šobrīd vadošajiem Eirolīgas klubiem "Lietuvos Rytas", bet "Barons/LMT" Latvijas basketbola prestižu mēģinās uzspodrināt mačā ar neērto "Šiauliai" vienību.

Komentāri (11)CopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu