Ančeloti vēlas palikt "AC Milan"

LETA/AFP
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AFP/LETA

Itāliešu speciālists Karlo Ančeloti arī turpmāk vēlas palikt Itālijas futbola kluba "AC Milan" galvenā trenera amatā, kaut līgumus ar viņu cenšas noslēgt arī Anglijas vienība "Chelsea" un Spānijas superklubs Madrides "Real", otrdien izteicās pats treneris.

Kā vēsta mediji, "Chelsea" ar Ančeloti vēlas nomainīt vienības pagaidu galveno treneri Gūsu Hidinku, bet Madrides "Real" interesi par itālieti atsāks izrādīt, ja Florentīno Peress atkārtoti kļūs par komandas prezidentu.

"Mana vēlme ir palikt Milānā. Tas, protams, ir gadījumā, ja mēs Itālijā finišēsim vismaz trešajā vietā un spēsim kvalificēties UEFA Čempionu līgas turnīram," Ančeloti izteicās intervijā "Gazzetta dello Sport".

Šobrīd Itālijas čempionātā "AC Milan" atrodas trešajā vietā, par 14 punktiem atpaliekot no Milānas "Inter" vienības. "AC Milan" vietējā čempionātā nav uzvarējusi kopš 2004.gada, bet 2007.gadā triumfēja UEFA Čempionu līgā. Kluba vadība jau uzsvērusi, ka vienībai jāizcīna kā minimums trešā vieta.

"Jautājums ir slēgts. Mans mērķis ir trenēt "AC Milan" arī nākamajā sezonā. Varu to atkārtot vairākkārt, lai saprastu visi," uzsvēra Ančeloti.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu