Spēle „Satiksmes teniss” tenisu paceļ jaunos augstumos!

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Atklājot Sony Ericsson 2009. gada atklāto tenisa čempionātu ASV pilsētā Maiami, ievērojamie tenisa spēlētāji Venusa Viljamsa un Endijs Murejs piedalījās „Satiksmes tenisa” spēlē – viņi abi stāvēja uz automašīnām, kuras uz Maiami pilsētas ielas bija iesprūdušas sastrēgumā. Aiz viņiem bija pilsētas art deco arhitektūras šedevri, savukārt garāmgājēji nevarēja vien nobrīnīties par tenisa spēli vietā, kur viņi to vismazāk bija gaidījuši.

V. Viljamsa patlaban ir pasaules piektā rakete un par šo pasākumu atzina: „Sony Ericsson atklātais tenisa čempionāts mūsu grafikā ir viens no izklaidējošākajiem un elegantākajiem turnīriem. Tas ir ne vien pateicoties vietai, kur tas notiek, bet arī pateicoties visam, kas notiek ārpus paša turnīra, – tenisu var spēlēt ne jau tikai uz tenisa laukuma, un tas noteikti palielina prieku par notiekšo.”

Savukārt pasaules ceturtā rakete A. Murejs sacīja: „Es vienmēr vēlos atgriezties Maiami un spēlēt Sony Ericsson Open turnīrā. Tas ir viens no visaizraujošākajiem turnīriem, un šāda veida pasākumi palīdz popularizēt mūsu sporta veidu.”

Sony Ericsson viceprezidents Aldo Liguori: „Visi zinām, ka Sony Ericsson ir izaicinošs zīmols, visi to pazīst, pateicoties firmas kaislībai un inovācijām. "Satiksmes teniss" lieliski pierāda, ka firma spēli var piedāvāt pavisam citā vidē un pavisam citai publikai. Tas visu Sony Ericsson atklātā tenisa čempionāta procesu padara daudz enerģiskāku.”

Kā tas viss notika? Spēles organizētāji uz divu SUV spēkratu jumtiem uzlika platformas un drošības jostas. Spēle bija domāta tā, lai attiecīgajā mikrorajonā ļaudis gūtu jaunu izpratni par tenisu. Savukārt art deco stila arhitektūras šedevri, kādi veidoja spēles fonu, nodrošināja perfektu attēlu, kas apliecina, ka 2009. gada Sony Ericsson atklātais tenisa turnīrs ir izklaidējošs, elegants un novatorisks.

Šajā turnīrā Sony Ericsson veicina „dzīves stila faktora” ievērošanu, un tas mūsdienu multimediju laikmetā ļauj tenisu popularizēt un piedāvāt arī ārpus paša spēles laukuma. Šogad turnīra apmeklētāji varēs aplūkot Sony Ericsson produktu un piederumu novatorisko dizainu un funkcionalitāti. Sūtot vārdu „Tennis” uz numuru 32391, viņi katru dienu varēs saņemt jaunāko informāciju par čempionātā notiekošo. Tenisa tēma būs pamanāma arī citur, piemēram, Coco Walk un Mary Crickell Village tirdzniecības centros, kā arī Maiami naktsdzīvē. Tur ļaudis varēs sastapt tenisa spēlētājus, izmēģināt jaunākos Sony Ericsson mobilos telefonus, kā arī saņemt īpašus piedāvājumus no veikala Best Buy.

2008. gadā Sony Ericsson atklātais tenisa čempionāts bija fantastisks, tajā uzvaru guva Nikolajs Davidenko un Serēna Viljamsa. 2009. gadā Serēna centīsies titulu iegūt jau sesto reizi, un pasākums solās būt vienreizējs. Turnīrs notiks laikā no 25. marta līdz 5. aprīlim, un pasaules labākie tenisa spēlētāji, gan vīrieši, gan sievietes, centīsies iegūt savu daļu no deviņus miljonus dolāru lielā balvu fonda.

Sony Ericsson ir Sony Ericsson atklātā tenisa čempionāta galvenais sponsors, un turnīrs neoficiāli ir pazīstams kā piektais „lielā četrinieka” čempionāts. Sony Ericsson ar šīs sponsorēšanas palīdzību gūst kontaktus ar pircējiem ļoti dažādās valstīs – Austrālijā, Japānā, Indonēzijā, Katarā, Krievijā, ASV un Brazīlijā. Uzņēmums nepārtraukti cenšas pilnveidot patērētāju pieredzi ar mobilo telefonu tehnoloģiju tālāko integrāciju.

Sony Ericsson atklātais tenisa čempionāts

2009. gada Sony Ericsson atklātais tenisa čempionāts notiks no 25. marta līdz 5. aprīlim Krendonpārkas Tenisa centrā Maiami. Divpadsmit dienu ilgais pasākums pieder firmai IMG, to 1985. gadā dibinājis Bučs Buholcs. Sony Ericsson atklātais tenisa čempionāts ir viens no deviņiem turnīriem ATP kalendārā, kā arī augsta līmeņa pasākums Sony Ericsson WTA Tour grafikā. Tajā piedalās pasaules labākie tenisa spēlētāji. 2008. gadā Nikolajs Davidenko pārspēja Rafaelu Nadalu un ieguva pirmo Sony Ericsson atklātā tenisa čempionāta trofeju. Savukārt Serēna Viljamsa pārspēja Jeļenu Jankoviku un jau piekto reizi kļuva par turnīra čempioni - pēc Štefijas Grāfas otro sievieti, kurai tas izdevies. Apmeklējiet čempionāta lapu internetā: www.SonyEricssonOpen.com

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu