KHL komandas turpmāk lidos tikai ar «Boeing» un «Airbus» lidmašīnām

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AP/Scanpix

Kontinentālās hokeja līgas (KHL) vadība ceturtdien atbalstījusi jauno projektu saistībā ar komandu pārlidojumiem, vēsta līgas mājaslapa.

Līdz ar to visi klubi turpmāk izmantos «Boeing 737-500», «Boeing 737-400», «Boeing 737-300» un «Airbus 319/320» 1997.gada izlaiduma lidmašīnas.

Tuvākajā laikā tiks lemts par projekta īstenošanu reālajā dzīvē.

Šo projektu izstrādāja spēlētāju arodbiedrība sadarbībā ar KHL.

Kā zināms, pagājušā gada 7. septembrī neilgi pēc pacelšanās avarēja «Jak-42» markas lidmašīna, kurā atradās visa KHL komanda Jaroslavļas «Lokomotiv», ieskaitot vienu no visu laiku labākajiem latviešu aizsargiem Kārli Skrastiņu.

Lidmašīnā atradās 45 pasažieri, 43 no tiem gāja bojā katastrofas vietā, tostarp arī Skrastiņš. Izdzīvoja vienīgi borta inženieris Aleksandrs Sizovs un Krievijas izlases uzbrucējs Aleksandrs Gaļimovs, kurš gan pēc piecas dienas ilgas cīņas par dzīvību slimnīcā mira.

«Lokomotiv» decembrī sāka dalību Krievijas Augstākās hokeja līgas (VHL) čempionātā. Savukārt KHL komanda atgriezīsies nākamajā sezonā, kurā turklāt tai būs garantēta vieta Gagarina kausa turnīrā.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu