Bekhems nepārcelsies uz Parīzes «Saint-Germain»

LETA/AFP
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/ScanPix

Kādreizējais Anglijas valstsvienības kapteinis un pasaules futbola ikona Deivids Bekhems tomēr nepievienosies Francijas komandai Parīzes «Saint-Germain», apstiprinājis kluba sporta direktors Leonardu.

Leonardu, pamatojot Bekhema izvēli, minējis «ģimenes apstākļu» faktoru, kas liek domāt, ka pret futbolista pārcelšanos no Losandželosas uz Parīzi bijusi viņa sieva Viktorija un bērni.

Iepriekš Bekhems un «Saint-Germain» bija vienojušies par personīgā līguma nosacījumiem, kura ietvaros viņš pusotras sezonas laikā pelnītu 800 000 eiro (562 000 latu) mēnesī.

2011.gada pēdējā dienā Bekhemam beidzās līgums ar ASV komandu Losandželosas «Galaxy», kurai viņš palīdzēja triumfēt Amerikas Futbola līgas (MLS) čempionātā. Viņa līdzšinējais klubs jau piedāvājis 36 gadus vecajam pussargam pagarināt līgumu vēl uz vienu gadu.

Pašā iepriekšējā gada nogalē par «Saint-Germain» komandas jauno galveno treneri kļuva pazīstamais itāļu speciālists Karlo Ančeloti.

Bekhems tieši Ančeloti vadībā iepriekš ir spēlējis Itālijas komandā «AC Milan». Tāpat «AC Milan» bijušais tehniskais direktors un galvenais treneris ir tagad Parīzes klubā strādājošais brazīlietis Leonardu.

«Saint-Germain» komanda aizvadītajā vasarā aktīvi iegādājās jaunus spēlētājus, jo par tās kontrolpaketes īpašniekiem kļuva Kataras kompānija «Qatar Sports Investments» (QSI).

Bekhems savas karjeras laikā visilgāk spēlēja Anglijas klubā Mančestras «United», kuru pārstāvēja no 1993.gada līdz 2003.gadam. Pēc tam viņš pievienojās slavenajam Madrides «Real», kuru pārstāvēja līdz 2007.gadam.

Francijas čempionāta kopvērtējumā «Saint-Germain» komanda ar 40 punktiem 19 spēlēs ieņem pirmo vietu.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu