Startē draudzīgā snovborda tūre (1)

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Beidzot esam sagaidījuši aukstumu un sniegu, beidzot esam sagaidījuši snovborda parkus un visi draudzīgi varam doties braukāties kopā. Fun Box veikala organizētā "Snovbordam draudzīgs" tūre ir veidota snoveriem, kuri katru nedēļas nogali dodas ārpus Rīgas vai savas dzimtās pilsētas, lai braukātos pa citiem kalniem un citiem snovborda parkiem.

Snovborda tūre norisināsies tikai tajos kalnos, kuros ir snovbordam draudzīgas trases, respektīvi, ir veidoti snovborda parki un atpūtas vietas tieši snovborda entuziastiem.

Tūres organizētāji un tās dalībnieki, mēs visi, cīnāmies par snovbordu un tā vietu zem saules. Šāda snovborda aktualizēšana un kalnu pretimnākšana snovbordam parāda to, ka snovbords ir iekarojis savu vietu un tagad jātiecas pilnveidot un attīstīt jau esošos parkus. Ar šo snovborda tūri vēlamies pateikt paldies visiem, kuri ir darījuši labu snovbordam un snovbordistiem, un ceram, ka pie sasniegtā neapstāsimies – tiks veidoti jauni parki, kvalitatīvāki un drošāki, tiks veidoti snovbordam draudzīgi pasākumi un mūs sapratīs gan kalnu īpašnieki, gan mūsu tuvākie cilvēki.

Tūres sākums ir paredzēts 3. februārī, kad visi tūres dalībnieki ir aicināti vienoties kopīgā braucienā uz Milzkalnu. Tūres dalībniekiem tiek dota iespēja braukt uz kalnu ar snovbordam draudzīgu autobusu. Lai pieteiktos uz vietu šajā autobusā, tūres dalībniekiem ir jāiet uz veikala Fun Box mājas lapu "www.fun-box.lv" un jāaizpilda anketa vai arī jānāk uz veikalu Fun Box un jāpiesakās uz vietas.

Maksa par braucienu abos virzienos būs simboliska – viens lats. Piedaloties tūrē, katrs tās dalībnieks saņem noteiktu pazīšanas zīmi, kas dod iespēju saņemt kalna biļeti ar atlaidi, izbaudīt labi sagatavotu parku, braukāties kopā ar Fun Box komandas braucējiem, ēst Rīgas Miesnieka cepamdesas, iegūt enerģiju no Red Bull un saņemt balvas no Sony un Fun Box. Uz kalna tiks piedāvāti arī dēļu testi, kuros visiem tiks iespēja testēt Lamar, Technine un Forum dēļus.

Fun Box „Snovbordam draudzīgs” tūres maršruts ietvers sevī snovbordam draudzīgus kalnus visā Latvijā: • 3. februāris – Milzkalns, Tukums, • 17. februāris – Reinis, Sigulda, • 3. marts – Riekstukalns, Baldone, • 10. marts – "Tele 2" Snovborda Parks, Cēsis, • 17. marts – "Mosquito" Prieka Parks, Valmiera.

Visu nepieciešamo informāciju par pieteikšanos tūrei, izbraukšanas vietu un laikiem, pasākuma norisi un citiem jautājumiem varat iegūt veikala Fun Box mājas lapā "www.fun-box.lv".

Komentāri (1)CopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu