Zviedri nedod cerības Kazahstānai

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Zviedrijas hokeja izlase ar pārliecinošu uzvaru šodien ir sākusi Turīnas olimpisko spēļu hokeja turnīru. B grupas pirmajā mačā "Tre Kronor" ar 7:2 pārspēja Kazahstānu. Ar abām šīm komandām attiecīgi sestdien un otrdien mērosies spēkiem arī Latvijas izlase, kas šovakar pulksten desmitos vakarā krustos nūjas ar zvaigžņoto ASV valstsvienību.

Zviedri, pagaidām vēl bez sava superstāra Petera Forsberga, šodien Vitālija Jeremejava vārtos jau pirmajā periodā iemeta septiņas ripas, un tikai tad pirmos vārtus spēlē guva arī Kazahstāna.

Pēc otrā perioda skandināvi bija vadībā jau ar 7:1, bet pēdējās 20 minūtēs otrreiz kapitulēja arī zviedru vārtsargs Stefans Līvs, pa kura vārtiem pretinieki meta tikai 14 reizes.

Divus vārtus uzvarētāju labā guva Daniels Tjernkvists, bet pa reizei izcēlās Zviedrijas izlases lielākās zvaigznes - Mats Sundins, Daniels Alfredsons, Pērs Johans Akselsons, kā arī dvīņubrāļi Henriks un Daniels Sedīni.

Pa divām rezultatīvām piespēlēm Samuela Pālsona un Matiasa Olunda rēķinā.

Kazahstānas izlasei pa vieniem vārtiem guva Jevgeņijs Koreškovs un Vladimirs Antipins, bet Jeremejevs no 34 metieniem spēja atvairīt tikai 27.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu