Vinteri plecu pie pleca, Dambis - trīsdesmitniekā (3)

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: rigarrt.lv

Latvijas motobraucēji, brāļi Jānis un Einārs Vinteri ceturtdien maratonrallija Lisabona-Dakara sestajā posmā izcīnīja attiecīgi 22. un 24. vietu. Tajā pašā laikā labākā Latvijas ekipāža Andris Dambis un Didzis Zariņš šīsdienas etapā izcīnīja 29. vietu.

Motobraucēju konkurencē par posma uzvarētāju šodien kļuva spānis Hordi Viladoms, bet Jānis Vinters no viņa atpalika nedaudz vairāk kā 28 minūtes. Savukārt Einārs Vinters no brāļa atpalika vēl par astoņām minūtēm.

Kopvērtējumā Jānis Vinters zaudējis vienu pozīciju un šobrīd ieņem 18. vietu, bet Einārs Vinters pakāpies uz 27. pozīciju.

Kopvērtējuma līderpozīcijas saglabā cits spānis Marks Koma, kas par 12 minūtēm un septiņām sekundēm apsteidz savu tautieti Esteve Pujolu.

Automašīnu konkurencē Latvijas ekipāža Dambis/Zariņš no posma uzvarētāja amerikāņa Robija Gordona ekipāžas atpalika par nepilnu stundu, bet Jānis Āzis/Ainārs Princis nedaudz vairāk kā pusotru stundu un ierindojās 60. vietā.

Kopvērtējumā Dambja ekipāža šobrīd no 47. pozīcijas ir pakāpusies uz 41., savukārt Āzis un Co no 49. vietas uz 45. Dambis un Zariņš līderim Karlosam Sainsam tagad zaudē piecas stundas un 33 minūtes, bet otrs OScar Āzis/Princis atpaliek par sešām stundām un 24 minūtēm.

Komentāri (3)CopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu