Otava, Karolīna uzvar, Detroita zaudē

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Nacionālās hokeja līgas čempionātā līderpozīcijas pēc aizvadītās nakts spēlēm saglabā Austrumu konferences komandas Otavas "Senators" un Karolīnas "Hurricanes", savukārt divu vadošo "rietumnieku" duelī "Predators" šorīt piespieda kapitulēt "Red Wings".

Otrā perioda vidū uzvaras vārtus gūstot Skotam Hartnelam un čehu vārtsargam Tomašam Vokounam atvairot 39 "Red Wings" metienus, Našvilas hokejisti izcīnīja uzvaru izbraukumā ar 3:2 un turnīra tabulā tagad no Detroitas atpaliek tikai par vienu punktu.

"Ontario kaujā" Otavas "senatori" ar 4:3 savā laukumā salieca Toronto "Maple Leafs" pretestību. Trešā perioda sākumā iegūtais pārsvars 4:1 - izrādījās pietiekams.

23 metienus atvairīja "Senators" spēlējošā leģenda - Dominiks Hašeks.

Zviedru uzbrucējs Daniels Alfredsons uzvarētāju rindās izcēlās ar vārtiem un rezultatīvu piespēli. Vēl pa vienai ripai Eda Belfūra vārtos raidīja Maiks Fišers, Veids Redens un Braians Smolinskis. Zaudētājiem izcēlās Tajs Domi, Kails Velvūds un Nikolajs Antropovs.

Karolīnas "Hurricanes" savā laukumā ar 7:3 pārliecinoši apspēlēja Monreālas "Canadiens" - komandas līderis Ēriks Stāls guva vārtus un divreiz rezultatīvi piespēlēja.

"Senators" un "Hurricanes" vienībām tagad ir pa 70 punktiem.

Citu spēļu rezultāti:

Vašingtonas "Capitals" - Bostonas "Bruins" 2:3, Filadelfijas "Flyers" - Pitsburgas "Penguins" 4:2, Sentluisas "Blues" - Vankūveras "Canucks" 4:0, Dalasas "Stars" - Fīniksas "Coyotes" 4:1, Edmontonas "Oilers" - Kalgari "Flames" 1:3, Losandželosas "Kings" - Anaheimas "Mighty Ducks" 3:2 SO.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu