Bijušais čempions Sastre piedalīsies "Tour de France"

LETA/AFP
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AFP/LETA

Bijušais "Tour de France" uzvarētājs Karloss Sastre šogad piedalīsies prestižajā daudzdienu velobraucienā, kas norisināsies no 3. līdz 25.jūlijam, pirmdien paziņoja viņa pārstāvētā "Cervelo Test" vienība.

Šaubas par Sastres iekļaušanu komandā radās pēc spāņa neveiksmīgā snieguma "Giro d'Italia" velobraucienā, kurā viņš kopvērtējumā finišēja astotajā vietā.

Līdz 3.jūlijā Roterdamā plānotajam "Tour de France" sākumam Sastre grib pienācīgi atpūsties un neplāno piedalīties nevienā velobraucienā, tajā skaitā Spānijas nacionālajā čempionāta, kas sāksies 27.jūnijā.

Spānis Sastre uzvarēja "Tour de France" 2008.gadā pārstāvot "CSC-Saxo Bank" komandu, bet šogad par galveno favorītu tiek uzskatīts viņa tautietis Alverto Kontadors, kurš pārstāv "Astana" komandu.

Kontadors uzvarēja "Tour de France" velobraucienā 2007. un 2009.gadā. Tāpat sacensībās piedalīsies arī septiņkārtējais velobrauciena čempions Lenss Ārmstrongs.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu