Tretjaks: Nerunāt ar medijiem nebija pareizi (2)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: LETA

Krievijas Hokeja federācijas prezidents Vladislavs Tretjaks pavēstīja, ka izlases hokejistu lēmums nerunāt ar medijiem nav līdz galam pamatots.

''Krievijas hokejistu lēmums man bija pilnīgi negaidīts,'' sacīja Tretjaks.        

Krievijas Hokeja federācijas prezidents piebilda, ka hokejisti nav apmierināti, jo tiek bargi kritizēti par darbībām ārpus laukuma, tādējādi līdzjutēji tiek noskaņoti pret izlasi.

''No vienas puses, hokejistus var saprast, jo viņiem ir tiesības izmantot savu brīvo laiku. Nav vairs padomju laiks, taču arī tad daudzi hokejisti smēķēja.''

''Taču, neskatoties uz aizvainojumu, lēmums par boikotu nebija pareizs. No rīta man bija saruna ar komandas kapteini Kovaļčuku un Fjdorovu. Es paskaidroju, ka starp žurnālistiem – skandālistiem ir arī profesionāļi, kas nenodarbojas ar muļķībām. Kovaļčuks apsolīja, ka dienas gaitā runās ar visiem spēlētājiem un šis incidents būs izbeigts,'' pārliecināts par situācijas uzlabošanos bija Tretjaks, vēsta izdevums ''Sport-Express''.

Jau ziņots, ka pēc spēles ar Dānijas izlasi Krievijas hokejisti atteicās sarunāties ar žurnālistiem, jo presē tiek atspoguļotas lietas, kas nekā neattiecas uz hokeju.  

Saskaņā ar Starptautiskās hokeja federācijas (IIHF) noteikumiem, vismaz trīs spēlētājiem pēc spēles ir jāatbild uz žurnālistu jautājumiem, taču Krievijas izlase no ģērbtuvēm izsūtīja tikai divus jaunākos spēlētājus – Dmitriju Kuļikovu un Artjomu Aņisimovu.

TVNET informēja iepriekš, ka pasaules čempionātā Vācijā vairākus Krievijas izlases spēlētājus nofilmēja smēķējam restorānā.

Komentāri (2)CopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu