Sotnieks: Lai realizētu vairākumu, vairāk jāstrādā treniņos (6)

BNS
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Kaspars Volonts

Par labāko Latvijas izlasē spēlē pret Čehiju atzītais aizsargs Kristaps Sotnieks pēc cīņas, kurā tika zaudēts ar 1:3, aģentūrai BNS sacīja, ka, lai rezultāts būtu labāks, vairāk ir jāstrādā treniņos.

"Vairāk jāmet pa vārtiem, bet mēs par daudz saspēlējamies. Netiekam līdz metienam, tāpēc arī viņu nav. Vienkārši, treniņos vairāk jāstrādā un tas ir viss," sacīja Sotnieks.

Komanda pirms spēles ar Čehiju domājusi tikai par uzvaru. "Cerējām uzvarēt.. Nebūtu ielaiduši golus vairākumā, tad būtu izredzes, jo pieci uz pieci spēle bija laba. Būtu labāk nospēlējuši vairākumā, nebūtu muļķīgas kļūdas, iznākums varbūt būtu arī citādāks," uzskatīja aizsargs.

Sotnieks atzina, ka lielisku maču aizvadījis vārtsargs Edgars Masaļskis, taču komanda to šoreiz nav izmantojusi. "Edžus[Masaļskis] ļoti labi stāvēja, viņš baigi mūs pavilka, bet paši neko nevarējām izdarīt. Kārtējo reizi nevarējām vairākumā iemest golus, tāpēc arī tā sanāca. Čehi sāka aktīvi, bet mēs netikām līdzi, tāpēc sākums nesanāca," piebilda Sotnieks.

Jau ziņots, ka Latvijas izlases galīgā vieta, ko tā ieņems šajā pasaules čempionātā, noskaidrosies otrdien pēc Vācijas un Slovākijas izlašu cīņas, taču jau tagad skaidrs, ka Latvija būs vai nu 11. vietā, ja pamatlaikā uzvar Vācija, vai 12. vietā, ja panākumu gūs slovāki.

Komentāri (6)CopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu